nåt att tänka på...

Otrohet existerar inte om man inte blir haffad?

det dåliga vädret

gör en sjuk. Och det är vad jag är för tillfället, somnade kl fem i natt efter väldiga många ipren och väldigt många vics. 
Innan jag blev sjuk igår så hade jag och S en av våra berömda "singeldagar". Ja sådana existerar. De går mest utpå att ligga i soffan med varsin ansiktsmask, en chips påse och en väldigt bra film plus några sex and the city avsnitt. 
Filmen denna gågen blev notebook, och jag är kär på nytt. 

I alla fall idag har jag varit lite av en tänkare, blir ofta det när jag är lite små sjuk, och idag tänker jag på mina vänner. Vad är en "vän" egentligen? Det finns två olika sorters vänner, de som verkligen är äkta och även fast man inte hör av dem på några veckor så är det som man aldrig varit ifrån varandra. Eller de som man bara har för att man ska ha. 
Jag undrar vilka av mina vänner som ser på mig på dessa olika sätt. Jag måste nog säga att tiderna förändras, allt nytt händer, och jag måste nog erkänna att jag är lite rädd för det. För några månader sen så klagade jag på att alting var i samma rutin hela tiden, och nu när jag har allt det jag vill ha, så vill man inte ha det? Varför är det så? 

jag måste...

VERKLIGEN STÄDA! 

Det är nu ett faktum, jag måste verkligen städa. Egentligen städar jag oftat bara när jag e arg, och jag har inte kännt mig sådär jätte arg på sistonde, men imorgon får jag se till att få lite gnistor, för imorgon är jag ledig så jag MÅSTE städa. Jag insåg att jag var tvungen att städa riktigt ordentligt när jag hittade snus bakom min säng. Och jag är ingen snusmännsika, så jag undrar hur den överhuvudtaget har kommit dit, med tanke på att jag dammsugade väldigt ordentligt under sängen förra gången, men nej tydligen missade jag snusen. 
När jag tänker efter så har jag varit uppväxt med snus, pappa har snusat sen jag kommer ihåg, och han liksom alla andra killar lägger dem på alla möjliga roliga ställen. I glas, i toastolen (utan att spola så den blir helt brun), på nattduksbordet och ibland somnar han med den. Jag tror detta "lägga-snusen-lite-varsom-fenomenet, går hand i hand med att "inte-fälla-ner-toasits-fenomenet. Egentligen har jag inget problem med snus, som sagt uppväxt med det, och alla killar som jag någonsin varit tillsammans med har alltid haft sin prilla på plats. Men vems är nu denna prilla, jag vågar inte ta upp den, för vem vet den kan vara full med massa olika basilusker, vem vet hur länge den har legat där den ligger? Jag tror jag tar upp den imorgon....

trött

Efter en arg kommentar från älgen om det här med att jag skulle lägga ner min blogg så har jag bestämt mej för att jag får väl fortsätta min "terapi" ett litet tag till, eller ska jag säga älgens terapi?

Denna dagen har gått i ett enda trötthets tecken. Slutade redan kl fyra så det var skönt, kommit hem och tagit det lugnt men känner fortfarande att lördagen var en riktigt lördag ... Men jag har i alla fall tagit vara på denna tidiga dag och städat lite. 

Okej jag måste bara säga att jag tittar just nu på det sjukaste Outsiders jag någonsin sett. Ponnyplay? Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Okej om man vill ha kontroll men om man skulle vara ponny så hade man väl blivit född som ponny? Hon är 20 år och ska förvandlas till en sexuell ponny? Why liksom? 

På onsdag efter inventeringen så blir det ner till tatuerarn, sen blir det en date med S... mys. 

en fundering...

Jag har under ett stort övervägande idag bestämt att jag kanske ska lägga ner min blogg. Egentligen är bloggandet en ren terapi för mig, men jag känner kanske att jag skulle gå vidare och inte behöva det längre. Frågan är nu bara om jag ska göra detta eller fortsätta min såkallade terapi. Det har både negativa och positiva sidor med detta bloggande. En negativ sida är att människor tror i bland att heal bloggen handlar om de hela tiden, en annan positiv sak är att jag mår bra av den. Så övervägandet går fram och tillbaka hela tiden och jag kan inte riktigt bestämma mig. 

Igår var det party hos P och det var mycket roligt, lite för roligt kanske. Me han blev glad för presenten, men jag ser inte fram emot bilderna.

Idag har jag pratat med famme i över en timme. Vill så gärna att hon ska komma hem från sjukhuset nu så man kan träffa henne. Hon har i alla fall humorn kvar även fast hon bara har en halv arm. 

Imorgon är det jobb igen, men jag slutar i alla fall kl fyra, för första gången på väldigt länge, och det ska bli himla skönt. Sen på tisdag är det jag och J och det ska också bli jätte roligt. 

Veckans mening är: Erfarenhet är inget annat än gott minne.

Nej nu ska jag tydligen gå hem till mina föräldrar, ska bli ganska skönt faktiskt, kan beöva lite frisk luft. 

nej om man skulle...

lördag

Idag är det lördag och jag har fått min skönhetssömn med olika avbrott, först vi 0630 av J som kände för att skicka ett gulligt meddelande, så det var väl okej, sen ringer Y, virrig som en idiot babblar hon om att hon glömt stänga av kaffekokaren, så jaha, jag fick masa mej ur sängen och ta en morgon promenad bort till henne och stänga av kaffekokaren som redan VAR avstängd. Så jag mös lite med D och gick sen för att handla frukost. 
Idag har det bara varit min dag med massa mys, och snart kommer H förbi, sen av till Y sen bär det av till ödåkra på 25 års fest. Helt okej och roligt. 

Fick en anonym kommentar om att det var hanna hedlund och inte hanna graaf, spelar inge roll för hanna som hanna och hon är minsann totalt värdelös på att vara programledare, jag tycker hon får ställa upp i melodifestivalen igen...

helg

Detta är då min sista lediga helg på väldigt länge, sen har jag 6 långa helger att se fram emot på väla, ledig en efter det, sen två igen. Härligt. Så därför ska jag verkligen njuta till fullo av denna helgen. Ska försöka i alla fall. Och den har börjat idag. Efter jobb så var jag en tur hos Y med N, N och C. Spelade såklart lite gitarrhero och snackade mest en massa strunt. Gick hem ganska tidigt för jag kände mej trött efter en löning-dag på väla. Folk blir som galna när de fått lön, sliter och drar i saker, trängs och uppför sej illa, bara för de har fått in pengar på kontot...

Idag har jag funderat lite över två saker. Det första är busschafförer. Buss 2 som man tar till väla är ofta fullproppad med gamla kärringar, snorriga ungar och skrikiga skolbarn, och inte nog med detta så har de nu börjat bygga nåt som börjar likna en rondell så bussen måste köra en annan väg, tydligen fattar inte busschafförerna detta för på de senaste fyra dagarna har min buss kört fel tre gånger, och det betyder att bussen som då är 30 m lång ska vända på en liten väg, och det betyder också att varje gång kör chaffören in i en vägskylt när han håller på att trixa. Det tar ganska lång tid att vända en buss så jag kommer alltid försent på grund av detta väg bygge och chafförens otroligt inkompetens att komma ihåg "här går det faktiskt inte att köra" Om jag inte råkar ut för detta så råkar jag ut för "busschafför 25 år", så jag antar nyss har tagit sitt "busskort" för han kör som en fullständig idiot, och alla som åker buss ofta VET att bussarna har en förmåga att krypa fram. Men nej "herr busschafför 25" kör 80 på 50 väg och de resulterar i att när han ska bromsa så låter det som hela bussen ska ramla ihop i miljontals delar, plus att jag kommer för tidigt till jobb. Så antingen kommer jag för tidigt eller försent, aldrig perfekt.

Efter jag kom hem idag så satte jag på tv och till min stora fasa så var det ett programm som heter "singing bee" Och jag måste nog säga att tv tre har verkligen lyckats med att göra det sämsta programmet någonsin, grattis tv3. Först och främst har vi Hanna Graaf som nog är den sämsta programledaren någonsin, arne weise hade skött det bättre. Dessuom är det samma skit hela tiden. Visst, jag hade kunnat tänka mej att det hade varit roligt att ha ett mini "singing bee" som nåt hemmaspel en lördag då man är lite rund under fötterna, men att göra en hel timmes program med människor som totalt skämmer ut sej på ett icke roligt sätt är bara onödiga tv pengar, och tv3 hade kunnat anstänga sej lite mer... Var tog "så ska det låta vägen"?

idag

jag fick en arg kommentar om att jag inte skrivit på tre dagar så älgen här kommer det....

I tisdags hade jag en mycket trevlig och mysig kväll med S. Jag fick hennes hår precis så som jag ville och hon var nöjd. Förutom hennes otroliga nervositet, men det är väl de som är charmigt med henne...

Veckan har det varit mycket jobb och mycket krångel, en jobbig vecka. Farmor ligger fortfarande på sjukan, jobbiga kunder, och jobbiga människor. 

Älgen hoppas detta var en liten uppdatering, det kommer mer sen men måste kila till Y...

olyckans dag

Idag är ingen bra dag, min farmor är på akuten och ligger nu där. Och allvarligt talat så vet jag inte vad jag hade gjort utan min farmor, min farmor är mitt allt. Usanemej...Förhoppningsvis blir allt bra igen, och jag hoppas att hon slipper operation för det kan minsan bara krångla till det för gammla människor. Imorgon blir det nog en dag på sjukhuset. 

Y, absolut inte till dej, du är ju min ängel och min underbaraste....

igår

Igår var det trevligt, familjen Blomma och vår familj hade slått våra kloka huvuden ihop och skulle gå på "Hipp Hipp" i lund, trodde jag, men nej till min stora besvikelse var det något trams som hette "500" och jag saknade genast Tiffany och Kajan. Men som den snällaste människa jag är, tänkte jag i alla fall ge det en ärig chans. Väl inne i salen så får jag ett kort där det står att jag är numera Glen Miller, fine tänkte jag och ansträngde mej till det yttersta, utan något cread alls. Till slut lugna jag ner mitt irriterade jag, och kom fram till att de där gubbarna på scen är ganska roliga, med eller utan förklädnader. Alla överlevde detta ståhej, och vi åkte hem till familjen blomma, åt gott, som papporna hade lagat, också till min stora besvikelse, för mamma-blomma gör underbar mat, i alla fall så bäddade jag och S ner oss i sängen och kollade "biblen" Jag grät.... Senare tog jag tag i mitt liv och åkte till flippan, som jag för övrigt kommer sakna så mycket. Rolig kväll, och innan jag gick hem fick jag en kär komplimang som jag tänker leva på resten av mitt liv....det var min lördag kväll det...

Jag har också börjat tänka till lite. Jag har nu något att verkligen se fram emot, och jag gillar känslan, därför tycker jag inte om känslan av de människor som på nåt sätt vill dra ner mej i skiten igen. Säg mig varför, varför ska jag hjälpa och hålla på dessa olika hemligheter, varför ska jag bli iblandad i strunt som jag inte ens ÄR inblandad i, inte vill jag de heller. På nåt sätt hamnar jag ganska ofta i dessa situationer, och jag säger: låt mig vara. Jag ska hjälpa där och här, är det inte just du som frågar så är det någon annan som frågar, och ibland undrar jag, varför? Vad får jag tillbaka? För det var längesedan jag såg någon som verkligen uppskattade det man gör. Och det är ju faktiskt nästan rent ut sorligt....Ibland undrar jag om man ska sluta ha sina hemligheter? Om man ska sluta hjälpa till? Om man kanske bara ska börja vara en enda självisk egen person? Vad tycker just du?

såhär....

"SÅHÄR ÄR DET NÄR MAN GÖR SLUT" Hur fan vet du det egentligen, du har aldrig gjort slut med en enda människa i ditt liv.

Jag måste nog säga att dagens arghet bara växer och jag funderar starkt över att åka til J i kanada. Varför inte liksom? För att människor kan vara ute efter att såra andra människors känslor, det förstår jag inte. Jag gjorde slut för att du faktiskt inte ville ha mig, så måse du såra mej mer? tydligen....för det är ju såååå roligt :)
Hoppas det glädjer dig att du borrat ett nytt hål i mitt hjärta...

Tack för kommentaren älgen, du är undebar. Men T kan vara arg med. Kakan jag är besviken...


alla kör vi på samma visa..

alla gör vi det, alla kör på detta otroligt tråkiga och fullständigt meningslösa spel. Så bara är så FÅNIGT, och ja jag måste nog säga att jag får faktiskt totalt panik. Hur orkar människor hålla på, hur orkar människor tro på det de själva säger, men det är väl just det de vill tro på. Men gott folk, skippa taktiken och lev istället. Vad har man att förlora egentligen, om din näste, kompis eller familj inte litar på dig, gå vidare, för det är inte din förlust det är fan deras. Ni gör mig arg...

plötsligt...

Plötsligt så blev jag lite "känslig" eller ska vi säga sentimental. Ja det ordvalet får det nog bli, lite sentimental.
Alla vet att man ibland har "dessa dagar, som mesta dels är full av ångest och orolighet. Och det västa är att det kan bara slå på av en andledning som man inte alls har någon som helst anning om, "varför blev det nu såhär"? Jag själv som person tänker ganska mycket framåt´, och jag vet vad som händer och kommer att hända detta året. Men jag tänker också tillbaka på det senaste året, vad jag har gjort och vad jag har åstadkommit. Det sämsta var väl att jag krossade ditt hjärta, det bästa var såklart att du lagade mitt. Jag kan nog säga att detta året som har gått har varit ett av det värsta men också absolut bästa i hela mitt 21 åriga liv. Och ja, jag kanske är lite väl blödig nu, men det är faktiskt sant. Det bästa är såklart att jag gick vidare i mitt liv och hittade kärleken på nytt, och kärleken var faktiskt underbar, vi gjorde många roliga små upptäckter tillsammans, och ingen förstod vår humor så bra som just vi. Vi delade ett liv och gjorde våra egna små ord som bara just vi förstod vad de menade. Och inte nog med att jag hittade kärlek jag hittade en vän för livet också, Y, du är verkligen min pelare i livet. En som står på fast mark som helt enkelt bara är underbar. Det sämsta med detta året är att mormor försvann, jag var beredd på det men ändå inte. Sen efter det så måste jag nog säga att det gick väl mest utför. Men i december så fick jag se att det kan bli ganska ljust i alla fall. Och jag måste säga att Januari har faktiskt börjat väldigt bra, och jag vet var jag står, jag vet vad jag vill ha, och jag vet vad jag kommer att satsa på. Och det känns otroligt skönt. Jag vet att jag nu ska till malmö i sommar, jag vet att jag´kan bo i lund, hos min H. Men det viktigaste av allt är att jag vet faktiskt för första gången på länge att allt kommer ordna upp sig.

stolt

Jag måste nog säga att dagens känsla idag är STOLT! Ja, det måste det bli. 
På grund av många olika saker.
Stolt över att jag känner att jag kommit in i mitt "bloggande" igen.
Stolt över att jag gjorde Saras morgon igår, till något helt underbart.
Stolt över att jag faktiskt var totalt grym på jobbet idag.
Och jag har precis kommit hem från tivoli där min lillebror spelade ikväll. Och jag måste nog säga att jag är faktiskt stolt över honom med. Trots att jag vet att storasyrran bara har en uppgift, och det är att reta honom till fördärvet. Men jag måste erkänna att han var grym. Typiskt också.

Jaha, denna veckan rullar på som bara den, och jag ser sååå fram emot helgen. Mycket roligt ska göras. Hipp hipp på lördag, jag längtar så efter tiffany persson. Middag efter det och sen en utgång med F. Söndagen får inte bli som denna söndagen som fortfarande känns som igår, utan nej på söndag ska man bowla, en tävling mellan min lillebrors och hans flickväns familj, familjer mot familjer. 

Veckans smarta mening är för övrigt: Erfarenhet är något fantastiskt. Det hjälper dig att känna igen ett misstag när du begår det på nytt. 

Ja, veckans smarta mening är något nytt för min blogg, så nu kan ni ju alla försöka följa denna och klura ut vad jag menar och hur ni ska använda er ut av den, tills ni får en spännande mening nästa vecka ....... ha ha

Igår hade jag ännu en mysig kväll med Y, vi kan verkligen mysa till det hon och jag. Jag vissade min skada för henne som jag fick i lördags och hon skrek ungefär som om hon trodde jag skulle förvandlas till hulken, och ja, blåheten-grönheten den bara växer, frågan e om jag kommer ha men för livet...

Kakan och Älgen, sjukt gleeeest med kommentarer från er sida...

Nej om man skulle...

idag är en glad dag

Jag klarade mej hela kvällen igår utan mina glasögon och det var svårt ska jag säga, somnade senare i soffan med totalt spräng huvudvärk. En av mina ensamma kvällar. Jag bestämde mej då att jag får väl göra en syn undersökning för linser som synoptik-elisabeth vill att jag ska betala 350 kr för. Aj aj.

Slappade lite idag på min enda lediga dag, tills jag skulle ner till tandläkare, gjorde mej i ordning genom att borsta tänderna i 30 min och efter det sköljde jag munnen med nåt jäkla medel, in med två extra och vandrade till bussen. Hittade min lillebror hos tandläkaren som hade tagit fel på tiden och hade varit där i en timme och läst alla bamse som fanns i väntrummet, som de för övrigt hade gjort om, fråga mig inte varför men tydligen är det nödvändigt att ett rum på 10 kvadrat meter ska ha två öppningar. Jag tog själv upp närmaste tidning, eftersom man alltid får vänta minst 30 min efter den tiden man ska vara där. Topp hälsa, eller något snarlikt hette min tidning, jag läste "platt mage på 30 min" la i från mig den genast och tog upp en Bamse i stället. Till min stora förvåning så finns det en serie med Bamse som heter "Bamse på tuttelituttöarna" Fnissade lite för mig själv, Ulla 82 tittade argt på mig, själv läste hon Se och hör Trots att hon nog varken kunde se eller höra särskillt bra.
Efter 32 min väntade var det äntligen min tur, in i denna tråkiga stol, Per, som min tandläkare heter märkte efter 5 sek att jag hade tre mindre tänder och ärr i munnen. Och konstaterade också att jag skulle köpa en bettskena för flera tusen kronor, eller tandställning, jag fick själv välja, (välja vad jag har råd med). Lite renare i munnen efter en minut så gick jag glad ut med min räkning på 561 kr. När jag kollade lite nyfiket på min räkning så stod också tiden på behandlingen, och ja, en minut! Var i alla fall jätte glad för inga hål, behöver inte fler dåliga nyheter för min mun, så jag åkte hem till H och vi ska nu fira med att äta våfflor. Tog bussen 219 till laröd, och jag måste nog säga att jag blev en gnutta förvånad, jag har dock inte åkt buss till laröd på år och dar, och inser direkt att de har renoverat bussen, jag smög på med alla andra skol elver, och tryckte fram "en halv till laröd" Överraskning igen för priset hade gått upp, jag börjar nog bli gammal. Jag tycker i alla fall inte om och åka buss. Medans H är igång med dammsugaren kollar jag min mail, och då får man ett ännu gladare besked, jag kom in i Malmö, 3000 sökande och 12 platser. Måste ju erkänna att jag är lite stolt i alla fall. Känns som det mesta går vägen nu.

Helgen blir rolig. Fredag med gamla jobb, taco kväll. Sen på lördag blir det Hipp hipp live, middag och sen en utgång med F. Som jag kommer sakna henne sen när hon åker. Vi har ju alltid så jäkla roligt. En rolig helg med alla mina underbara.

Y, tack för kommentaren, du och S är underbara och jag kan väl medge att det var jag som skrek som en stucken gris. Älskar dig!

Sådär ja...

Nu har jag ännu en gång gjort mina berömda toast mackor, med skinka, ost, äggula och dill. Låter ganska inte världens smaskigaste men tro mej, det e värt att prova. 
Ny badad och klar sitter jag här nu och tänker på hur korkad jag ibland kan vara, jo, det e sant. När jag ligger där i badet som för övrigt alltid är fullt med skum så man knappt ser mej, så ska jag sträka mej efter schampoo flaskan men den e borta??? Jag börjar nu tänka på var jag hade den sist, men kom bara fram till att man har ju inte den någon annanstans än just i badrummet. Men tillslut tänkte jag efter riktigt ordentligt och kom på att jag hade den med mej till mina päron igår, men somnade i soffan åtta, så hann inte riktigt med det jag skulle. Så, jaha, vad gör man nu, blött som en fisk försöker jag besvärligt ringa in mej i en handduk och trippa över golvet, utan att halka med mina små men dock otroligt våta fötter, jag har nu skurat mitt golv ännu en gång med min droppande kropp. Så nu stryker jag skura golvet på min "what to do list" Klarade badet sen utan några fler obehagliga överraskningar. 
På tal om något obehagligt så fick jag ganska mycket av det "pillret" igår. Åt som sagt middag i mitt gamla hem igår, och eftersom inte minstingen i familjen var hemma så tyckte de andra 50+ att de vid middagsbordet kunde diskutera sitt och andras sex liv, visst en smått rolig diskussion i början som bara urartade i smått obehag. De förklarade sen för mig att jag räknas ju som vuxen och ska kunna ta detta. Jag klämde bara fram ett leende tillbaka. Sen avbröt jag denna trevliga konveration med "bomben" dvs att jag ska tatuera mej igen. Mammas ansikte mörknade genast och sa det hon alltid säger "du blir arvslös" Vilket jag gick till motattack, och antagligen var hon inte beredd på denna eller så blev hon smått förvånad att jag ens vågade och hon avslutade dock denna diskussion som hon tyckte var obehaglig med "du gör vad du vill men det får konsekvenser" Skrämmande. 

Jag är nu lite kluven för jag kan inte bestämma mej för vilket parti i denna underbara låt jag SKA tatuera, så jag behöver hjälp. Antingen:

I´m guiet you know
You make a first inpression
I´ve found I´m scared to know I´m always on your mind
Even the best fall down sometimes 
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide

Eller:
I´m open, your closed
When I follow you´ll go
I worry I won´t see your face
light up again
Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

Eller:
The dawn is breaking 
A light shining through
You´re barely waking 
And I´m tangled up in you

Och sista (som jag funderar på att ha i vilket fall som helst)
Dont stop here
I lost my place
I´m close behind.

SÅ hjälp mej nu, egentligen vill jag ha allt, men det går inte, eller får jag dela på det och göra på olika ställen på hela kroppen. Lurade i allafall mamma att lyssna på den idag, hon tyckte det var en underbar låt, förklarade då att det var denna underbara låten jag vill pryda min kropp, hon stängde av.

Imorgon åker J, kommer sakna honom fruktansvärt mycket, vem ska jag nu lösa mina stora världs könsfrågor med? Jag älskar dig fjant!

Nej om man skulle?

Söndagar

De kan antingen vara helt underbara eller bara en dödsdom, och idag är det en dödsdom, idag är en sådan dag då man vaknar helt yr i huvudet och undrade vad jag egnentligen gjorde igår, känner genast att jag har ont som fan på låret, försöker titta efter och upptäcker, ja, nog världens STÖRSTA lårkaka jag skådat, så ja killar jag vet hur det känns nu. Kom då på att som vanligt var det några småttingar till killar som skulle leka matcho och jag hamnade på golvet på den enda vassa kant på hela tivoli med dessa äckliga "matcho" grabbarna över mig. AJ! 
Men som sagt denna söndagen kanske är en dödsdom men den är väl värd det, för jag hade minsann en himla trevlig kväll igår. Tjejerna var här, Y, A, S, S och AL. En massa snack och ja, alla skrek väl i mun på varandra som vanligt. Sådär halv ett tröttnade jag på "srikandet" och försökte övertala alla att gå ner och dansa lite, men misslyckades. Så de stannade hemma hos mig och jag tog taxi ner i stan, där jag mötte F och E. Vi tillade in på tivoli och dansade, dansade och dansade lite till, tills min olycka hände sådör vid halv fyra. Sen vid fyra stängde ju tivoli så då var det dags att gå hem, haltandes som jag var bestämde jag mig för att ta taxi. När jag stod vid min dörr så berede jag mig verkligen på hur det skulle se ut här, men nej mina underbara vänner hade städat allt och radat upp allt så fint i köket, en sten föll för mina axlar....sussade sött...

Såklart träffade man kakan med, man blir ju inte förvånad :P

1253

Igår hade jag en dejt, med gamla jobb. Det blev minsann en massa singstar och allmänt fritt sjungande, som alltid. Det var himla trevligt, sen körde vi ner i stan och gick in på tivoli, som för övrigt var fullt med massa barn under 12. Men man gör det roligt och jag hade jätte kul. Kakan, älgen och Josse. Underbara. Sjöng en massa schlager och jag körde hem ganska tidigt, förnuftig som jag var. För idag har jag jobbat i stan med gravida T. 

Efter detta hämtade jag P som hade gått en lång runda med sin vän B och vi körde och handlade mt och ÄNTLIGEN fick jag sätta upp mina tavlor och bytta mina lampor. Så riktigt fint är här nu när man ska ha stort besök ikväll. The gals...

Nu har jag i alla fall bestämt mej och det blir inte bara en utan två tatueringar. Och de ska göras detta året, det blir förmodligen mitt favorit styckte ur den bästa låten någonsin, collide...eller hur kakan? JA! Och jag vill ju faktsikt inte vara en stjärnig längre...

Igår hände det en ganska rolig men för övrigt sjukt äcklig sak på vårt jobb. Alla har säkert sett på film eller i någon annan teve serie att det går att göra snusk i ett provrum. Men när paret i fråga väljer det äda provrum i hela butiken som man ser in i så är det inte så trevligt. Han på stol och hon på knä. Hela butiken asflabbar och jag är den som måste gå och knacka på och säga"det här får ni nog fortsätta med hemma" Men vsisst man fick sej ett skratt. 10 min senare efter denna händelse, så ser ni mej och J med gummihandskar, en mask i form av en halsduk och köksrengöring sprejande över hela provrummet, sisådär lagom freeeecht....

Nej om man skulle....

jag har tänkt...

ja nu har hon tänkte igen...

De finns vissa stunder i livet som man aldrig glömmer, roliga, sorliga, pinsamma, tråkiga..osv.. Det är sådana stunder man kommer ihåg exakt  vad man hade på sig, var det hände och man kommer aldrig glömma det. Jag har någr sådana...

Pinsamt: Fyra-Fem år, sprang runt hos filip och lekte hinderbana, detta innebar såklart ett vattenhinder med, en barnpool, jag halkade och ramlade rätt ner, min blommiga klänning flöt upp och täckte hela poolen.

Bästa känslor: När filip valde mej i törnrosa leken på dagis, beskymmerlöst och enkelt. 
                          Körkortsdagen, S mötte mej i viken med en blomma i handen.
                          "Kär är inte rätt ord, älska är" 
                            Jag älskar dig på immad spegel
                          Randiga kalsonger på hotell
                          Känslan att komma på att någon har skrivit en låt som bara är din egen.
                          H och jag på stranden i Mallis med citroner i håret.
                          Första kyssen, femman
                          Dubai, i öken
                          Gropen på dagis, jag, louise och andre, mamma,pappa,barn-lek
                          Gitarr spel till sömn
                          Första gången jag träffade Y, hon hade handklovar på sig...
Obehagligt:    Glömmer aldrig sista gången jag såg mormor
                         Min kusin M som satt bakom mig på morfars begravning, aldrig hört någon gråta så mycket.
                         Ett gråt jag aldrig glömmer, mitt rum, vit morgonrock, fläta, 2005, pappa kom in och tröstade mig.
                         Tivoli och någon ljög mig rätt upp i ansiktet , vita jeans, brunt linne och schaf i håret. 
                         får reda på otrohet genom msn..
                         "jag ser ingen framtid med dej"
                         När jag fyllde sex år så skulle jag, lillebror och pappa blåsa upp mina ballonger, jag hade sett ut den enda rosa till att bli min. Satt inne och såg på när pappa ansträngde sej att blåsa upp dem, just när han har den jag vill ha och blåst upp den så säger han "blir det något bråk på kalaset så händer detta" han tog saxen och klippte sönder just den ballongen jag ville ha ...
                        Körde på andra sidan av 111
                        På jobb, fredrik och ja, rydebäck, rätt över en fyrvägskorsning
                        

Och det finns fler, men det är några av dem. För om man tänker så glömmer mn faktiskt saker som har hänt, men de fnns de där speciella tillfällena som oftast finns kvar 
Imorgon kommer vara ett sånt speciellt tillfälle.

På lördag blir det tjejfest och det ska bli underbart roligt.
Bara jobba onsdag och fredag kvar denna veckan, Helt underbart. Med tanke på hur mycket jag har jobbat den senaste tiden...

Kakan och älgen jag älskar era kommentarer. Blir det party på fredag eller?
                        

jag har tänkt...

ja nu har hon tänkte igen...

De finns vissa stunder i livet som man aldrig glömmer, roliga, sorliga, pinsamma, tråkiga..osv.. Det är sådana stunder man kommer ihåg exakt  vad man hade på sig, var det hände och man kommer aldrig glömma det. Jag har någr sådana...

Pinsamt: Fyra-Fem år, sprang runt hos filip och lekte hinderbana, detta innebar såklart ett vattenhinder med, en barnpool, jag halkade och ramlade rätt ner, min blommiga klänning flöt upp och täckte hela poolen.

Bästa känslor: När filip valde mej i törnrosa leken på dagis, beskymmerlöst och enkelt. 
                          Körkortsdagen, S mötte mej i viken med en blomma i handen.
                          "Kär är inte rätt ord, älska är" 
                            Jag älskar dig på immad spegel
                          Randiga kalsonger på hotell
                          Känslan att komma på att någon har skrivit en låt som bara är din egen.
                          H och jag på stranden i Mallis med citroner i håret.
                          Första kyssen, femman
                          Dubai, i öken
                          Gropen på dagis, jag, louise och andre, mamma,pappa,barn-lek
                          Gitarr spel till sömn
                          Första gången jag träffade Y, hon hade handklovar på sig...
Obehagligt:    Glömmer aldrig sista gången jag såg mormor
                         Min kusin M som satt bakom mig på morfars begravning, aldrig hört någon gråta så mycket.
                         Ett gråt jag aldrig glömmer, mitt rum, vit morgonrock, fläta, 2005, pappa kom in och tröstade mig.
                         Tivoli och någon ljög mig rätt upp i ansiktet , vita jeans, brunt linne och schaf i håret. 
                         får reda på otrohet genom msn..
                         "jag ser ingen framtid med dej"
                         När jag fyllde sex år så skulle jag, lillebror och pappa blåsa upp mina ballonger, jag hade sett ut den enda rosa till att bli min. Satt inne och såg på när pappa ansträngde sej att blåsa upp dem, just när han har den jag vill ha och blåst upp den så säger han "blir det något bråk på kalaset så händer detta" han tog saxen och klippte sönder just den ballongen jag ville ha ...
                        Körde på andra sidan av 111
                        På jobb, fredrik och ja, rydebäck, rätt över en fyrvägskorsning
                        

Och det finns fler, men det är några av dem. För om man tänker så glömmer mn faktiskt saker som har hänt, men de fnns de där speciella tillfällena som oftast finns kvar 
Imorgon kommer vara ett sånt speciellt tillfälle.

På lördag blir det tjejfest och det ska bli underbart roligt.
Bara jobba onsdag och fredag kvar denna veckan, Helt underbart. Med tanke på hur mycket jag har jobbat den senaste tiden...

Kakan och älgen jag älskar era kommentarer. Blir det party på fredag eller?
                        

kakan...

ja ett helt inlägg till dej, så att älgen kan skratta lite, eller visa avundsjuka...

kakan kom in, såg att schlager baren var stängd och mer såg jag inte av honom den kvällen, jag tror han gick hem och la sej? Förståndig grabb...

igår var ingen vanlig dag...

för det var Ys komma hem dag!

Jobbade hela dagen igår med J, vi har alltid kul. Sen efter det så blev det hemgång, hämtade Y, P, L och E. Hämtade diverse saker sen hem till D som hoppade av bara livet. Det blev såklart en liten utgång med dessa fyra. Och det var underbart roligt. Träffade F med. Lite hångel blev det minsann, kanske det bästa på länge, ha ha. Trillade hem sen i en taxibil, och nu ska jag snart till jobbet. Ikväll blir det nog film med Y. Sen den 26 blir det ju party igen för då fyller minsann P år...trevligt. Utflyttningsfest samtidigt har jag förstått i och med att alla typ ska flytta till Norge nu? 

Snön kom igår, och försvann idag, det är nog en av de andledningarna till att jag hatar att bo i sverige :P

Nej om man skulle?

BLÅSER DET?

Ehhh ja. 

Idag har jag jobbat på nya jobbet. Ja, jag har ju två jobb nu. Jag har allstå inget liv, men det blev dess mer glad när jag missde bussen hem från jobb, att istället för att stå och vänta på nästa i en timme så tog jag en taxi hem. Underbart, titta ut. En annan sak som bara händer mej, idag när jag skulle gå med soporna på jobbet, så lastar jag på allt i denna COOP kundvagn, för det är ju onödigt att gå två gånger, trodde jag.. Dörren smällde igen och kundvagnen blåste iväg, fick dock fatt på den, och precis i denna sekund så flyger en sopsäck åt ena hållet och papperskartonger åt andra hållet. Jaha? vad gör jag nu...släpper jag kundvagnen så åker den in i närmaste bil som står pakerad så jag försöker jaga papperkartongerna och precis när jag ska sätta foten på den, vad händer då? Jo herr vind hälsar på igen och den flyger rätt på postgubbens lastbilsruta. Han ser alltså ingenting och tvärnitar...(tur att jag inte var i min cityoutfit) I alla fall, påsen hade fastnat i ett cykelställ, så postgubben65 hjälpte mej att trycka ner allt i vagnen igen så jag sedan kunde fortsätta min tur. Tänkte gena genom ingång två men nej den var stängd ... Otur...Tillsist kom jag till detta soprum och då kom jag inte in, och kallt var det. Så det är inte bara roligt att stå i butik. Dessutom skrattade alla och pekade på mej när detta flög över parkeringen...



2008?

Jaha, då var det ännu ett nytt år, och jag har absolut inga förväntningar alls, mest bara glad att 2007 är över. Det firades igår med min älskade H, och vi hade det så otroligt mysigt. Det slutade med att vi planerade en liten Barcelona tripp när det börjar närma sej mer ljusa tider. Maten igår som vi fick var helt underbar. Vi kom båda överrens om att vi aldrig ätit så gott i våra liv. Efter 12 slaget vandrade vi ner i staden och smällde massa smällare på vägen, jag förstår nu äntligen varför alla killar blir som små barn igen, det var helt enkelt jätte roligt. Nyår kunde inte bli mycket bättre, förutom om Y hade varit hemma med. Men hon är ju snart på väg. I alla fall ska 2008 såklart bli det bästa året hittintills. Ser framemot Barcelona...UNDERBAR ide min lilla H. Kvällen avslutades såklart med varma mackor och Oboy, mys. 

Gott nytt alla... PUSS!

RSS 2.0