Tänkbart...

"Ångest, ångest  är min arvdel min strupes sår, mitt hjärtas skri i världen"


Tänk på detta!

Mycket händer nu, mamma och pappa kom hem från sin semester ochville "jätte gärna visa alla bilderna" Och man fick ju ställa upp och dett var väl en stor jävla fete sol på alla bilderna. Men man kan väl bra smila på och vara glaada för deras skull, de bjöd ju i alla faall på underbar middag.
Veckan består av både sshopping, passa barn och på fredag ska vi bjuda hem mamma och pappa på middag, lillebrrossan kanske till och med henkar på. Pappa och lillebror e mycket intresserade av ölmaskinen. I alla fall shoppingen består av en ny data och en tv =) thi, haha. till min nya eller ska jag säga gamla lägenhet eller helt enkelt bara, ut med det gaamla och in med det nya! JadåÅÅ! Flyttnning och 90årskalas blir det helgen innan vi far i väg till dubai. Så jag har mycket att se fram emot.

För övrigt har jag konstaterat att jag är lyckligt lottad. Eftersom jag har den messt snällaste, underbaraste, mysigaste och ssötaste pojke som finns. Som gör allt för att jag ska känna mig speciell. Men ddet bästa av allt det andra bästa är att jhan får mej att skratta! Och jag älskar det!  Han gör mig gla.

Det ska bli så skönt att jag äntligen ska få slippaa dej helt. Att du inte bara har försvunnit från mitt liv, utan alla  mina käraste. Ingen förstår nog vilken lättnad det är. Om ni tänker er ett sånt litet kryp som bara finns på er, och det kliar och kliar och tillsist börjar det blöda förr ni har kliat så mycket. Sån är dennaa personen. Och det finns bara en person JAG ska akta mej för, och det är DU!  Misstaget jag gjorde var att släppa in dej på livet...Tyvärr är det sant, förlåt men det är så. Vissst du är fin inuti men man ska bara inte så dej nära.

Sandra...I miss u!


SERI-JÄVLA-ÖST!

Seri-jävla-öst, istället för abso-fucking-lutley =) I alla fall i lördags var det pinglornas natt. Sofie, Tove, Emma och Heddan var väl fullast i stan. Drinkar flög hit och dit, en och annan cosmopolitan med. Och underbart roligt hade vi det, mycket skratt eftersom alla vi inte träffats på väldigt länge. Det började med en tur på pålsjö, närmare bestämt här. Och det var mycket trevligt, senare drogs det ner mot staden, med gwen på högsta volym och sofie som en paparazzi fotograf, men det e därför vi tycker om henne så möe, eftersom jag alltid verkar glömma min lilla kamera. In på tivvan, dansade och körde "dans golvet e till för dem som inte har råd att stå i baren"  och "baren är till för de som inte kan dansa" En helt underbar kväll tjejer och det får vi göra om.
Ett skratt förlänger verkligen livet. Älskar er tjejer!
Nu ska jag hämta min mat som kommer från det italienska köket. PUSS!


Jaha

Jag har kommit på att jag tänker alldeles för mycket! Och jag menar inte lite bara sådär, utan jätte-mycket-mega-jobbigt! Usch!

I alla fall är en positiv nyhet är att jag flyttar in i min lägenhet alldels snart. 1 mars ska jag vara där, klar och färdig, men alla som känner mej känner ju också att det kommer aldrig att gå.

Igår var det mega mys med yassi och lille med TP och annat skoj, och nu väbntar jag på att hon ska bli klar emd valpkursen så vi ska kunna gå coch shoppa lite på väla, och sen ikväll ska jag träffa alla tjejerna, var sjukt längesedan, riktigt mys ska det bli.

PUSS!

Bajsplockande med andras

Okeeeeej! Barn e underbara, men när det kommer till tre bajsningar på två ungar, så e det inte så roligt längre. Utan mer ganska luktande och äcklande. Bjud aldrig era barn på färdig pytt! Jag menar detta gott folk, jag menar det! Det är som djävulen själv.

Dagens Händelser
Jag har inhandlat en fin klänning tills imrogon och det ska bli fruktansvärt mys. Och roligt. Alla kommer väl bli chockade när jag stiger in i rummet, ja jag e het, ....nej men blond. Andras ska då träffa ragget ala 2006 och har införskaffat sej en gravid skjorta så hon ska slippa ligga. Hon ligger ofta.
Jag har torkat bajs tre gånger, ingen rolig uppgift.
Av med solbrillor, köpte solbrillor, hitta gamla solbrillor, av med nya solbrillor.
Sandra hittade sej en försvenskad utlänning, vilket resulterade att Mr Big (i alla bemärkelse, och då snackar vi inte om det som hänger mellan benen) färgade håret svart och solade på 60 min gånger 120, och det kan ni ju själva räkna ut hur det ser ut. Wannabe utläning? Le så vi ser dej!!!!!    

"Stockholm i mitt hjärta" gjorde som en annan FN soldat och lämnade av till El stockholmo! Mot nya familjer och nya mål, och då menar vi mellanmål och en och annan middag. men hjärtat, glöm inte att det är dyrt att färdas så långt, så ett gott råd. KÖP MER MAT!

Sandra träffade en som hade bånge för henne, sen hade han bånge för mej, men det var tydlingen att han hade införskaffat sej en bång? Så hej, because I get high! dodododododo!

För övrigt ska sandra ta sitt pick och pack, lämna sin snobb bror och flytta till nåt ännu snobbigare, nämligen OC! Ja gott folk, nu försvann hon in i de rikas värld. Medans jag och min käraste väntar Kid och köpt ett hus i Teckarmatorp, det mina vänner är så bonnigt så jag inte ens kan stava till det. Tiffany kom förbi innan med twilight och min Kid ska gifta sej med henne när de blir typ sådär 15.
Men än är hoppet inte ute, el sessis har dock ej bestämt sig ännu, om hon leavar oss o blir gift med mr heffner. Ja kan se de framför mig.Jag kan verkligen det.  Jag bockar o skrattar .. "jag skulle vilja hälsa till min vän tove som e me kid" ha ha ha.
Kuk i halsen om hon är ledig. Hon kanske hittar hem till santabarbara. vem vet.. haha.
ne nu mina vänner ska ja o sandra ta våra på vår ungdoms tid innan vi blir 40 =) ¨
puss

   .


En riktigt vanlig onsdag...

Men ändå inte.. Jag är inte på jobb, jag är hemma och e krasslig. Eller hemma och hemma, nästan i alla fall. Medans min man är på jobb. Jag tycker om dej så mycket min lilla plutt.

Igår träffade man Hedvig, Och ddet var jätte mys och man fick fina presenter, men det bästa var ju ändå att hon e hemma, och vi två ska ha så kul på fredag, efter kom man hem och då fick man helt plötsligt tio röda rosor. bara sådär och gitarr spel tills man nästan somnade, vad har rjag gjort för att förtjäna detta? Trivs så bra med dej och e så glad att ingen annan har dej mer än bara lilla jag.

Senare idag ska jag agera mamma, och imrogon också för den delen. Och nu ska jag snart agera städerska och överraska den underbara när han klommer hem igen.

Jag känner starkt att jag har parkeringsböter :P haha. Vet ej varför men har en känsla. Men gott folk det gör ingenting för jag e så glad =)

Och du, vad du sysslar med e bara så fruktansvärt fåniigt, detta rör mej såå mycket som det rrör mej. Och så e de bara varesej du vill eller inte, och pratar du med nån som tillhör mej så har jag med det att göra, Var du 23? Börja då visa det...

PUSS!

okeeeeej

om det DU inlägget var till mej så känner du inte mej väl kan jag ju säga. Ha ha ha.

Har jag fått någon jäkla post? Ska det vara svårt eller? Får väl dyka upp själv snart och kolla. Har fått papper om adress ändring med bara det att de glömt skicka med det bästa kuveret så nu måste JAG ringa och rätta deras fel. Mindre roligt.

Imorogon kommer hedvig hem och de ska vi firas genom att bara träffas, för det e helt och hållet underbat =) Sen på fredag fyller ted 20 så då blir det mer, med robban, mamma, pappa, ina och lillebror och massa fler. Ja hela gövet :P

Roligt att när man förlorar en vän då hoppar den snåle tillbaka. Ha ha ha. Men det går säkert bra.

I alla fall hade jag och tjernström en såndär mys dag igår, då vi åkte till malmö, sen hem på middag till mina föräldrar och sen hem och degade på soffan tills jag somnade på hans bröst. Är så fruktansvärt glad att jag har dej, det e faktiskt sant! Du tog mej upp ur träsket om man säger så :P haha. Och snart åker vi iväg och det ska ju bara bli ännu bättre.

Köpte min efterlägtade gucci magväska igår som jag bara älskar. En praktisk liten sak om jag får säga det själv.

Sitter på jobb nu, har minst post idag och e därför sist ut. En back bara, och man brukar stå med 3-5. Så jag är ganska nöjd idag. Till polisen sen, fixa pass, och sen romantisk middag för två =)

PUSS!

tydligen...

tydligen så är allting mittfel, i alla fall vaadjag förstår på dej. Okej visst, jaag taar på meej allt,hör du? Detta är  mitt  fel. Förlåt. Nöjd nu? Och ändå är det jg som vill prata  om aalla problem. Det går ju verkligen ihop, eller  inte...

Igårvaar med mycketroligt. Jag har verkligen saknatdej gummaan lilla. Utgång blev det med  gaanska tidig hemgång för aatt krypa ner hos min love. Idag är deet malmö, sen fotboll sen middag  med familjen. I veckan är deet fullt upp, köpa data, paassaa barn, hedvig kommer hem, sen teds 20 årsfeest på fredag, roligt roligt.

I  love you!

Puss

vänskap försvinner inte bara...

För att man blir kär, så försvinner inte vänskap, du gör likadant igen, du får mig att känna skuldkänslor för att jag har blivit lycklig. För att jag har gått vidare, för att jag är jag och för att vi är som natt och dag. Sen vi blev vi så har du gått runt i din egen lilla värld, och det är du som väljer det. Inte jag. Det är du som inte vill vara med och leka. Inte vi som inte vill ha med dej. Men egentligen kanske det e såhär det ska vara. Vi kanske har haft vår tid, vi kanske ska gå vidare på olika vägar. Det kanske inte finns någon annan utväg egentligen? Klyschit som det kanske låter : "det kanske är bäst såhär" Du är en mycket speciell person för mej som du säkert förstår, visst du har ställt upp enormt mycket, men jag vet ingen som heller har sagt så mycket skit, du tänker inte efter innan du öppnar munnen. Innan var det du och jag i vått och torrt. Så  e det inte längre, du måste komma ner från dina höga hästar, egentligen tror jag allt e ett spel, du vill få det att verka som om du sitter på den största hästen man kan hitta, men varför vill du det? Jag tycker inte alls om den personen som sitter så högt. Innan var du som jag, nu vill du vara bäst, du vill vara smartast, du vill vara vackrast osv. Och du kan säga de mest korkaste sakerna jag har hört. "Han kan man inte vara kär i, kolla bilen" "Tove, du är en person som kan nöja dej med Tjernstörm och skaffa dej ett hus och bo här i hbg resten av livet, jag nöjer mej aldrig jag strävar alltid efter bättre" Nöja sej? Jag e kär...och om jag känner tjernström rätt så ska vi åka hela jorden runt och leva på brödsmulor. Det finns meningar som ekar i mitt huvud, som alltid kommer finnas kvar. Som du har sagt, som man inte säger. Man tänker sej för, andra människor blir ledsna. Men du...du blir bara arg och skriker och kastar saker omkring dej. Sånt klarar inte jag av. När man börjar skirka, det är där orden tar slut, det är där man inte heller har nåt att säga, det är där nävarna kommer in, och vänskap ska inte vara så. En paus e vad vi behöver, men jag tror vi båda vet att den pausen kommer sluta i ingenting. Hur mycket jag än älskar dej, hur mycket jag än saknar dej, så finns det saker som jag inte förstår, jag förstår inte. Om man läser en tecknad serie och de ser förvånade ut med ett frågetecken över huvudet, dubbla det med tio. För jag saknar ord nu.

Jag har inga ord kvar att säga. Nu e det tomt.

räknar ner dagarna....

Ännu en vecka har passerat av jobb, och den har gått riktigit snabbt...Och jag kaan ju baara säga att jag räknar ner dagarna tills vi åker. SEMESTER gott folk, tove ska p semester. Ville barra påpeka denna underbara händelse som snart händer.

Jag skriver inte de dubbla bokstäverna med flit, utan det är vaad vi kallar en cp data, och jag orkar verkligen inte ändra.

Idag är detlördag, igår vaar det tfrredag och då var vi i malmö på födelsedaagfest, trevligit trevligt, faast man var vuxen  och körde, men det var det värrt, när man får vakna upp i sin egna lilla säng. Eller egna och egna, i min och tjernströms säng. Jag har flyttat hem men har iinte bott hemma en enda natt. Så vi praktiskt taget bor ihop, men det e väl trevligt. Ikväll blir det  party party med någon ssom jag saknat möe, jo, myyyyyyyran =) det var så längesedan du och jag var ute på banan och vi har alltidlika roligt. sså snart ska jag bege mej till systemet och sen hem, till mitt riktigta  hem alltså :P

En annan sak som harr hänt  är ju att jag har gått och blivit blond igen. Och koprt hårig, mycket kort hårig. Och ännu blekare ska det tydligen bli för nu ska man vara modell igen! Men det e alltid lika roligt.

Visst nu är det inte du och jag längre, jag tror vi båda märrker  förändringen, och jag är besviken på dig, för mycket. Saker som du sagt och saker som du gjorrt. Ingenting försvinner lätt bara föratt man får höra ett förlåt. Du måste ändra på dej för att jag ska tycka "någonting" För ett halvår var det  inte  så här alls, du har förändrats en massa och jag gillar  det inte, vi tänker olika du och jag. Saker som jag tycker är rätt och så jag tycker att man ska betee sej, det tycker inte du. Tog vår vänskap slut här? Jag vill prata om de saker som jag blir ledsen för, men du vill bara lämna allt. Då kommer det aldrig att funka. Saker har värde för mej, du måste nog ta och förstå det. Jag har gjort allt för dej, för att tdu ska må bra och nu har jag kommit till den punkten då jaag känner: "och vad tjänade det till?" Allting gick i kras den där helgen, allting, mangör inte så. Precis som man inte snackar  strunt till någon jag tycker mycket om, likadant ssom man inte slår mej, likadant som man inte ljugerför mej, (ja jag kanske tror att du ljuger), för det är så mycket som går fel och som inte funkar när det gäller dej och mej. Jag har blivit mycket konundersam, det finns saker man gör och inte gör mot sina vänner, och om maninte vill förrlora dem så bättrar man sej, men det veerkar som om det är ute med oss. Jag vill ha en förändringen men verkar aldrig kunna få den, och ja jag vet att jag inte är nåågon ängel heller, men du sårade faktiskt mej den där helgen, det var droppen, det var liksom annorlunda. Det är därför jag försöker hålla avständ, men vill ändå reda ut allt, som jag dessutom tror du behöver göra med många andra med. Man behöver inte alltid vara arg, ledsen och tro massa saker. Ta tag i det ti stället. Detta kanske är elakt skrivet men jag tror nog inte du förstår att jag tycker om dej en väldigt massa och har haft mycket tkul med dej och hoppas på mer, men detta är exakt vad jag känner. Jag vet precis när allt ändrades och det vet du nog med.  Du säger att du ärrädd att förlora mej, men om vi båda ska varra ärliga mot varandra så är det ju på väg att hända, v..vi kommer inte att finnas  mer. Och då kan jag ju inte låta bli att fråga mej själv, varför?! Det var preciss som du inte var gla för min skull när jag fann kärleken,jag kan ju ställa mej frågan, vill du förstöra? Jag tycker så mycket om dej och jag vill att detta ska ordna upp sej, men du är inte du längre, och jag är kanske inte jag längre, det känns som jag inte vet någontting om dej längre, men samtidigt berättar du ingenting, du kanske inte vill att jag ska veta? Jag undraar om detta kommer ordna sej  eller vi bara ska låta det rinna ut i sanden? Jag vill prata  men inte du och det lämnar oss nog...ja ingenstans s jag sätter PUNKT FÖR DET HÄRA!

Nu skulle man kanske röra sej....


RSS 2.0