en riktig slappe helg....

...and I löööve it.

I fredags var vi på bio, och såg en konstig men ändå rolig film, hot fuss, helt okej. Sådär vanlig fredags mys. Sen hem och lägga sej och det var SKÖÖNT. Alltid så fruktansvärt trött efter fredagarna. Vaknade på lördagen sådär lagom sent men ändå tidigt? Lördagen var också riktigt mysig, hemma hos mamma och pappa först, i slutet av månaden måste man vara där, skit god middag, någon stek och världens godaste sås...GUD! Sen bar det av till heddan och käkade fika och det var skit mysigt, sen till jon och hämtade carro som glömde hela sitt liv, och gjorde mej till en fattig kvinna, men det gör fanimej ingenting för vi hade det sååå jäävla mysigt. Inte det minsta bakis idag trots några cider, men så himla mysigt att bara sitta och snacka, i love my girls.

Sen kom jag på idag när jag körde min såkallade "söndagsstädning" att jag inte har haft någon inflyttningsfest, och kom på att då får jag ju helt enkelt ha det, så soppisen kom hem nu, så vi kan ha den, så du också e med. Vill ju ha alla flickorna där. =)

Skitmysig helg i alla fall. NU e det löning på onsdag och det kommer så rätt! Haha.

PUSS!

Tappat det?

Känns som jag tappat förmågan att skriva. Sen tänkte jag lite på det, tittade lite i min dagbok, och man skriver oiftast bäst när man är ledsen, hur konstigt är inte det? Man skriver mest känslosamt när man är ledsen. Man skriver dagbok mer när man är ledsen. Så egentligen är det väl bra att jag tappat känslan.

Nu har jag varit inlåst i snart 2 dagar. Det börjar bli sådär otroligt jobbigt. Speciellt när man har massa tankar i huvudet som man vill ta itu med. Jag måste till exempel skriva ett bra, och sen ringa ett samtal. När man känner suget, då ska man väl låta suget ta en. Måste prata lite med mumriken och puppriken först.  JAG VILL!
Nu ska kärleken börja plugga med så känner man sej sugen.

När man har en längtan efter nåt och man inte vet var det är, vad gör man då?

När framtiden närmar sig?

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?När idag blir igår, kommer du att älska mig då?

När framtiden närmar sig? När man blir äldre och har allt som man ville ha, och sen bara ska bestämma sig vad man ska syssla med i livet, hur gör man? Jag har dej, jag har min lägenhet, jag har jobb, vänner och min familj. Nu kommer det andra, min utbildning. Det står mellan två saker. Man kan kanske göra bägge två. Om jag börjar med den ena, så kan man efter man tröttnat på det säkert utbilda sej till det andra. Och det är ju bra. Jag känner mej sugen, sugen till att börja plugga igen. Men man ska ävänta tills man bara tänker på det hela tiden, och det ska jag.
Du och jag har det underbart, klar det kan vara en bergodalbana i bland men vi vänder på det så det blir en bergodalVANA, för jag älskar dej!

PUSS!

Jag älskar...

att jag har någon som älskar lilla mig. När man aldrig vill vara ifrån en person är nog en helt underbar känsla. Att känna att man verkligen lever när man r i dess närhet. När man är lycklig. Jag älskar dig!

NU har jag precs ätit hemma hos mamma och pappa, eftersom jag är totalt pank. Söta e dem, värsta goda maten med. Sen ska jag åka hem till min baby, och vi ska bar ligga och mysa hela tiden. 

PUSS!

Jag vill känna...

Det är nu som livet är mitt, jag har fått en stund här på orden, och min längtan har fört mig hit, jag jag har saknat och det jag har fått. Det är ändå vägen jag valt, min förtröstan långt bortom orden, som har visat en liten bit, av den himmel jag aldrig nått. Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har, ska jag leva som jag vill, jag vill känna att jag lever, veta att jag räckr till. Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova, kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar. Jag vill leva lycklig för att jag är jag, kunna vara stark och fri, se hur natten går mot dag, jag är här oh mitt liv är bara mitt, och den himmel jag trodde fans, ska jag hitta där nånstans. Jag vill känna att jag levt mitt liv.....

Var ska man börja?

Igår var det ju påskafton, som nog ingen har "hoppat" om, kycklingar, fjädrar, ris, hönor, ägg, tuppar..och ja..allt pryder alla människors fönster, lite av jul-ljus-stakens-syndromet. I alla fall, igår lekte vi mulle i skogen, med en riktigt lerig hund och tipsrunda, min andra hälft blev skit stolt att han slog mej i tipsrunda, men jag kommer ändå överrens med alla att jag är fortfarande bäst i alla fall. Sen kanske man ska nämna att han var i det laget med hon som gjort alla frågorna, kan det ha nåt att göra med saken kanske? NEJ då!
Sen så var det äggkastning? Och vi klädde in oss i sopsäckar, precis som på midsommar men då hoppar man säck istället? Sen åts det påskmat ( samma som julmat och midsommar mat ) Vad är meningen egentligen?
     Nu ska vi ännu äta en påskmiddag alias julmiddag/midsommarmiddag hemma hos mamma och pappa.
Vad tycker ni om påsken?
Hälsningar gullefjun!

En dag med "typ" nyttighet

Sprang till laröd och tillbaka, trots att man varit uppe och jobbat sen kl sju. =)

Fint men..." jag har ingen ny cool dator, inga platt tv, föräldrar som ger mig hyra o körkort" Vill bara säga att datan har jag betalt alldeles sjäv. Halva tvn också, mina föräldrar der mej inte hyra, de betalde två veckor som en inflyttningspresent. Och körkortet har jag fått från min mormor, morfar, farmor, farfar, mamma och pappa, för att jag kämpade och hade sjukt mycket i skolan när jag gick sista året samtidigt som jag kämpade med körlektioner, och massa annat som du mycket väl vet vad. Jag klarar mej ganska bra själv jag med, jag kämpade för ett fast jobb som gör att jag kan göra allt "det" och KÖPA alla saker som jag köper. Så det du skriver e ju inte alls sant. Precis som jag lever värsta bästa livet för att jag har saker som inte du har men så e det ju inte alls. Man sätte rinte värde i saker, även fast det e kul. Jag har köpt en data som en investering för att jag ska plugga journalistik eller media och då behövs det. En tv vill man såklart ha, fick en halv :P för att jag gav min tv till min lillebror som jag själv tjänade ihop när jag var 13 år! Sen vet jag inte om du menar att jag e bortskämd, för visst kan jag vara det med vissa saker. Men jag har också ställt upp till min familj och varit till hands när de vill. Man ger och man tar. Visst vet jag att jag har det jätte bra, otroligt bra. Men bara för att jag har världens bästa familj (vilket jag tycker) så betyder inte det att de öser pengar över mej, deras kärlek mätts inte i pengar. Kärlek är vi fyra: Jag, mamma, pappa och lillebrossan.  PUSS på dem! 

Fint skrevet, men det e längesedan sen allt dess, och jag vet faktiskt inte riktigt va jag ska säga.

Nu myser jag och min bebbe, och imrogon ska det sättas upp "pricken över i:et" så att säga. Sen på onsdag vet jag inte, sen torsdag är det barnpassning, sen e det HELG! Jippie. Om vi skulle nanna. PUSS!

Jag tog tag i mitt liv!

Japp, det gjorde jag! Känns som man börjar komma rätt nu liksom. Fast jobb vid 20 års ålder, pojke, egen lägenhet, egen data, tv, möbler, resor, och man skakar av sej saker som man inte känner är rätt. Trots att det är tufft så gör man det! Och det ska man vara otroligt stolt över. Sen vet jag ungefär vad jag vill plugga frågan är bara när, var och hur? Eftersom man e två och tänka på. Sen om man ska plugga långt bort så får man ju hyra ut sin lägenhet i andra hand. Helst till någon man känner som e bra på att ta ansvar. Vill ju inte ha någon främmande människa där jag bor, eller i och för sej har det ju hänt innan :p haha.
     Sitter nu på jobb och väntar på fredrik ska komma in så vi kan bege oss till kära rydebäck, (jag ska aldrig bo där, det blåser KONSTANT!) Sen imrogon kommer min tv =) Och sen får jag fixa internet nu till min nya lilla leksak. Tjernström - HJÄLP mej!

Igår var vi och hälsade på Tjernströms mormor, det finns typ ingen sötare än henne. Så otroligt underbar! Så henne ska jag ta med mej på en liten tur. Röva bort henne.

PUSS

en såkallad HELkväll


Ja, igår var det....ja...jag vet inte...typ...SKITROLIGT!  Det började med att jag och Robban vaknade utan varandra för första gången på 4 månader, vi konstaterade att vi är ganska så mycket pykist störda. I alla fall sen inhandlade jag tv med pupriken, gick på systemet och sen fick pappa den perfekta iden att äta middag på cafe ro, och det var super mys. Hans citat: "det har ju redan gott åt helvete idag, så då kan vi bara fortsätta", haha. Sen åt vi skit go middag hemma med, första grilldagen är aldrig fel. Bara mamma, pappa och jag, super mys! Mina föräldrar är faktiskt helt enkelt bäst. de finns inga bättre än dem, det är faktiskt så sant. 
     Sen efter denna lilla tillställningen fastnade jag framför tv med en intervju med Heke Larsson????!! haha, men sen tog jag MIN bil och åkte till föreningsgatan, och där var dewt människor ska jag säga, vi körde intro tävling och massa annat kul, tjejsnack och killsnack på balkongen. Helt plötsligt  trillade två männiksor bort och en människa kom. Sen trillade vi in i en taxi och ner i staden, sen in på PL13 där det typ var fullsmockat, jävlar i det, pontus försvann och vi var på väg till staden, Yassi och jag, hand i hand, och snackade "bästis-snack" hahahaa. Sen in på tivvan, lika mycket folk där, robban var av, henke hällde en drink över honom, han var på. Sen blev det ännu mera roligt, och vi har dansat som aldrig förr ska jag säga. Sen var det stängt? haha. Så vi skulle BADA i hamnen, jag och tjernsrö bangade, med de andra hoppade glada i, sen en runda till pölse mannen, sen trillade in i en taxi hem. Yassi knäckar nu extra som blottare :P haha.

Underba kväll i alla fall, alltis sjukt roligt med er. Nu är set söndag, men bara 4 arbetsdagar och det är ju OTROLIGT skönt, och likadant nästa vecka. Nästa helg blir också jätte rolig för då ska tove leka mulle i skogen.
Aupair i tyskland? tyvärr. Hultsfred? Ja tack. Semester till värmen igen? Ja tack.

Och ska det vara så svårt?

E i alla fall kär i min nya tv och min nya data. =) haha.
Hoppas alla har fått våra kort från Dubai nu.
Hoppas jag får min himla skattedekelaration på måndag, alltså tomorrow.
Sen skulle jag vilja skjuta en pil till sasan i USA som ringde och väckte oss TVÅ gånger i fredags, för att bara säga att han kommer hem tidigare, du ska så slåss ner.

Och nu planeras det Ven resa med, me hela gänget, hyra stugor och allt, det kommer bli så PERFEKT! Fy satan vad roligt det ska bli. Min ven.oskuld kommer tas, eller typ, räknar ju inte när man var där i femma. haha.

Nej nu ska vi ut i det FINA vädret. PUSS!

RSS 2.0