VIVA LA SPANIA

Här är det skönt ska jag säga. Anlände till spanien igår förrmiddag och det var sjukt underbart. Sol och 25 grader. Perfekt. Fick en liten stund vid poolen på vår snygga hotell, sen så tog jag en snabb liten tupplur och när jag vaknade hade jag såklart haft någon dröm om att hela veckan hade gått och jag var inte solbränd, ve och fasa. Gjorde oss i ordning och letade rätt efter en resturang, efter gott käk så vandrade vi hem och en tidig kväll blev det i säng. Idag är första dagen på stranden av klarad. Kom till stranden vid tio, vid 11 tyckte pappa det var dags för första ölen, mamma tyckte det var lite tidigt men pappa påpekade att klockan var "faktiskt 12 i sverige, och det är då man tar sin första semester-öl" Underbar dag på stranden, lite sköna moln emellanåt och jag blev alldeles lagom bränd. Nu sitter vi här i lägenheten och dricker lite drinkar, snart ska vi ut och vandra igen, till någon resturang som mamma och pappa hittade på sin morgon vandring.

PUSS!

jag måste bekänna....

...att jag är urdålig på att skriva blogg. Så nu ska jag ta tag i detta "bloggandet" igen. Jag ska försöka att pressa ut det yttersta om mitt liv. Och då menar jag inte att jag ska blotta mig för hela världen, utan nämna det som helt enkelt är roligt och mindre roligt för the moment.

Nu sitter jag här, ganska spänd, resfeber? kanske det kankse. Men egentligen e det nog att jag mest vill kasta mig på planet och flyga så långt bort jag kan komma för tillfället. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter SOL och VÄRME som jag gör just nu i denna stund. Allt är packat och klart, passet är ju såklart det viktigast, om nu någon kan se att det är ja på det. Vi får helt enkelt vänta med spänning och se. Pappa, som vanligt räknar ner minuterna och vill gå och lägga sej nu, 1927. Mamma vägrar, och vill gå igenom packningen igen. Nisse har inte ens börjat på sin. Allt är som det alltid varit. Det är 6 år sedan bara the familia var på semester tillsammans. Och det ska faktiskt bli ganska roligt. och på ett sätt väldigt skönt. Jag behöver verkligen vila upp mig, tre i familjen behöver det, en vilar mest hela tiden. Pappa ska ju dock ta arbetet med sej, vilket mumriken inte är så jätte fla för, men får oss "små" betyder det att vi kan maila till våra kära, så alla blir väl glada i slutändan.

Nu börjar jag faktiskt sakna min Tjernström, varit borta två veckor nu. Det jag vet är att han lever på pizza och Mc, mm det är nog det jag vet. Och att det klart går jätte bra för honom på praktiken, alla kärringarna tycker om honom. Men det är de ju andra sidan inte så svårt att göra..(för det mesta) Sen kommer Tjernstöm hem i två dagar, och åker lika snabbt igen, fast ännu längre, till Dublin, där ska de göra ÖL besök och annat roligt. Han har nog valt rätt linje i och med att han älskar ÖL och pizza. Jag får dra med honom till simmningen när han kommer hem igen.
Jag och Paddis håller ihop nu när mannen e borta...

Igår var vi ute och kasedansa...Trevligt och lite mindre trevligt. Men tillsist trevligt....Som de brukar vara. Böjade hemma hos L och Y, som det alltid gör, med S och M och såklart Karlsson, Massism och Dolce. Blev lite guitarr hero (som jag förövrigt börjar bli grym på), singstar (lika grym där) och avslutade med TP där tjejerna vann mot killarna. Vi har ju alltid varit lite av de smarta. Efter detta spel maraton så gick vi ner till PL, utposten och till slutligen vårt mål som blev tivoli. Trevligt. Där träffade jag Kinnan och Bamse som jag inte sett sen "frös ihjäl" Kasedans där. Sen lullade jag till knutan och tog en taxi hem, med stamkort.

Idag har jag bara tagit mina skur handskar på och gjort rent ett akvarium, och förbrett allt så att jag inte ska vara hemma på en vecka. Så nu är det väl bara att vänta....

Det börjar närma sig

Ja det gör det minsann. Nu har jag semester och På måndag natt åker vi bort från detta kalla väder, fina men kalla.
och det ska bli så fruktansvärt skönt, jag behöver lite vila innan jag börjar på mitt nya jobb, som jag för övrigt läääängtar till att få börja.

Var uppe i kalmar i helgen, jag vet inte om studentlivet e så mycket för mej egentligen, haha. Men det var roligt. kalmar e minsann en fin stad, och det var roligt med en liten roadtrip by myself.
Förutom att en fågel flög in i min bilruta på motorvägen så den täcktes av blod. sånt som händer.

PUSS!

...........

HEJSAN!
Jag har kommit på att jag glömt berätta om det "mord" som hände i min trädgård häromdagen, som jag blev vittne till. Jag stod och gjorde mina morgon toast, ost och rosmarin, sjukt gott, anyways, en tjock duva kom flygande mot fönstret men innan jag visste ordet av så sa det swwwiiiiissschhhh, så hade den stora MÖRDAR-falken fångat den i luften, hög ihjäl den. Och det som följde var inte värst trevligt. Har ni någonsin sett jurassic park? Mmm, det såg ungefär ut på samma sätt, hela näbben droppade blod på denna MÖRDAR-maskin. Och den slet itu duvan i tusen bitar.. Jag åt mina toast, tittade lite på Tv och när jag kom tillbaka så var fortfarande MÖRDAREN ute på gräset och åt...Detta resulterade att en duva täckte en ganska stor plätt av vår gräsmatta, en DUVMASAKER....efter MÖRDAREN flög iväg så kom skaterna och åt upp resten så jag slapp göra rent efter denna måltid. Men duvor e ju fredsfåglar, fast de e ganska tjocka och äckliga...HEMSK UPPLEVELSE!

Ännu en dag som liten vekling, men det e ganska mysigt på ett sätt, att sov länge och bara kolla allt på tv...Våra bästa år, Operah, Hem till gården...och min nya eller ja gamla favvis One three Hill, idag storbölade tove, men jag kan ju inte hjälpa det, bättre än Cast away i alla fall, eller?

Imorgon ska jag i allafall köra till Kalmar, alldeles själv. Men i och med att jag kört rääääser i Mörarp "the big appel" så ska det väl vara lätt som en pannkaka.

Nja ska mysa litemed mumriken nu, pupriken har redan gått och nannat kudde!

SARA, jätte kul att du skiriver, älskar att få kommentarer, fortsätt med det. PUSS!

HÄR E DESSUTOM SJUKT VARMT!!!!!!

nameless

Jaha, ännu en dag har gått i sjukdomens tecken. Men e på bättringsvägen i alla fall. En riktigt envis förskylning. Samm visa som efter förra operationen. Idag har jag i alla fall varit på mitt framtida jobb och hämtat mitt nya schema. Helt underbart schema. :) Ja... och det är nog vad jag har gjort idag....
Sklat potatis har jag också gjort...och skivat dem, och senare lagt upp dem på en plåt och kryddat dessa framtida gobitar....

Dagens samtal från Robban var trevligt, för jag kunde säga att jag kommer upp till honom i Helgen, han och en jävla massa studenter. Ska bli ganska trevligt att prova på det "spännande" studentlivet, får ju helt enkelt se om det är nåt som passar mig...

Sen efter det är det en veckas jobb, sen tar vi planet och flyyyyyyger iväg till värmen. Längtar så...
Efter det så följer en och en halv veckas jobb, sen börjar jag nytt jobb. Den 16 ser ni mej på veeeela. Underbaaar!

Nej om man kanske skulle göra nåt....

Everything is great...trallllalllllaaalllaaaa

Och ja det e jag. Idag sa jag upp mej från citymail. Blandade känslor, som Linnea sa när hon sa upp sej. Kommer ju sakna stämningen.., men vad fan vi ses ju hela gänget ute på banan =)
Jag ska nämlign börja jobba på Vera Moda på väla. Och det ska bli super kul. Äntligen träffa lite folk, och sluta bära 250 kilo om dagen för seriöst min kropp e inte gjord för sånt. ;P

Helgen har varit rolig. I fredags så hade jag Nilen på besök och i lördags skulle de vara tjejfest men jag blev så sjuk så jag gick hem och la mig vid elva, då man börjar bli gammal? Sen har jag varit sjuk sen dess.
Robban åkte i torsdags, men än så länge har jag överlevt, måste vara pga det gulliga meddelande han lämnade till moi. Om jag inte jobbar nästa helg ska jag ta mej en tripp upp till Kalmar och få ett "gästpass" och bli inneboende hos han och Björn, björn har nog fått nog av inneboende, men jag ska sätta på min bästa charm.
 Sen om två veckor åker jag und the familia, om allt nu klaffar. Underbart skönt att komma bort till värmen.
Sen efter det ska vi flytta alla robbans saker och lite av mina in i en trea, 100 m från där han bor nu, men det är väl storleken som räknas ? :p Det är inte många som har en studio i sin egna lägenhet. HA!

Nej om man skulle hoppa ner i badet och försöka bli av med sin förskylning.
PUSS!!!

"Jag önskar jag kunde säga att det är en fas vi går igenom"

Har du någonsin kommit på dig, att titta på en film som du sett 100 gånger, och ändå gråter du? Det är det ju någonting som inte står riktigt rätt till? Speciellt när denna filmen är Cast Away, och Tom Hanks slänger bort sin ända vän "fotbollen" Wilson... kan nog inte komma på något mer tragiskt. Speciellt när det finns någon som dessutom säger "Vad är nu detta? Det kan du inte göra, lite tragiskt" Ja men det bara hände, helt plötsligt störtar tårarna ut i det som började som några oskyldia snyftningar... men hej jag är väl bara mänsklig. Wilson spelar en så stor roll för mig, och när jag kastar så far han iväg som en liten vante, så jag vet precis hur Tom känner sig. Det kan inte vara lätt att bli Cast Away, ungefär som den situationen jag befinner mej nu i. Jag är Cast Away!!! På min väg i livet kanske ja hittar Wilson igen, vem vet? Det är bara tiden som kan utvisa denna Wilson, jag saknar Wilson....

allt och ingenting

Ja, typ. Det är väl ungefär det som händer. 

Operarats nu för andra gången. AJ! men nu kan det bara bli bättre. 
Idag har jg dessutom utnyttjat min sjukskrivenhet. Tvättet SJU maskiner tvätt ( ja man kan tvätta så mycket) , och mellan att springa upp och ner till tvätt stugan så har jag städat helalägenheten, fin skrapat den så att säga. 
Imorgon är det frissan, och lite andra ärenden. Sen får vi se vad som händer. 

Snart åker Robban, en och en halv månad ska han minsann vara borta, och under den tiden är jag också borta, en vecka i alla fall. Så jag får fira vår ett års dag själv. Mysigt!!! ha ha. Nej men det går säkert bra. Mycket plugg nu förhans del med, och det är ju heller inte så där jätte kul. Me men ingenting man kan göra åt det. 

Tjejfest den 13 i alla fall, eller hur yassi? 

Nej om man skulle...

RSS 2.0