nu flyger jag iväg

mot sol och värme.

ha en underbar vecka, för det ska jag minsann ha ;)

hotad

att uppdatera.

eftersom jag blivit berövad på mitt internet hemma så blir det inte mycket skrivande och jag ber om ursäkt.

Det har inte hänt sådär värst mycket sen jag skrev sist förutom en faaaaaabbbulööös utekväll i lördags. Jag, Y, E och K slog våra klackar ihop och använde min nya mixer. jag tror vi hade roligt. Träffade Bamse och fick mej minsann en ordentlig sväng om.

I Måndags hade jag en sådan måndag som bara är helt enkelt underbar, ja de finns sådanna. Satt på fahlmans i över fyra timmar emd tjejerna, sen förflyttade vi oss upp mot dhalbergs vid kvällstiden sen hem till mej och grillade. Dock i mitt underbara grilljärn eftersom vi insåg att det blir ändå ganska kallt på kvällen.

Men kyla är ju ingenting jag behöver oroa mej för numera för på måndag åker jag iväg. Har redan packat och bara väntar på att jag ska flyga härifårn till värmen.

"en taxi till rådhusets busshållsplats vid rådhuset tack"

igår

Nu vet jag hur det är att upptäcka en talang vid tidig ålder. Jag upptäckte en igår. Sveriges svar på Craig David blandat med Rihanna. Igår hade vi rock variationen av rihanna i butiken, och där står han 5 år gammal med en luft gitarr i handen, stampande med foten och fullständigt skriker ut "andere myeee ANbella, bella bella, eyyye eyyye eyyye eyyyhhhee" Idol nästa?

situation

Jahapp, nu har jag satt mig i en "sån" situation igen. Eller jag har inte satt mej i den men det är precis som jag är en av de utvalda, jag blir utvald. Utvald av personen i fråga. Utvald till att förstöra andra människors relationer. Och jag bara åker med på en bana av is och ingenting kan stoppa det. Jag har tänkte nu, men det står ganska stil i mitt huvud. Jag vill inte vara en av de utvalda, jag vill bli UTVALD. 

när någon tappar benet...

Jag vet att jag är dålig på detta "ordet är ditt" (blogg alltså). Men även jag har mina så kallade svackor. 

Ja har som sagt bara tre dagar kvar på mitt jobb och jag kunde ju inte sluta innan jag hade tagit sönder en glasfot, eller egentligen inte jag, men när dockan bestämmer sig för att tappa benet bara sådär, så kras, glas över hela väla. 
I och med att jag snart slutar så har min kära kusin tagit mej under sina vingar och har hittat tre jobb till mig i köpenhamn. Han har tydligen gett sig fan på att jag ska jobba där, eller så känner han sig bara lite ensam i den stora staden. 



4 personer och 1 båt

Slutar illa. 
Igår fick jag inte vila utan jag hämtade M direkt efter jobb. Vi begav oss hem till mig och sen ner till en segelbåt med minilampor som tydligen "lyste" Egentligen trivs jag inte alls i båtar, inte ens på scandlines. Möjligtvis i en liten motorbåt som går väldigt snabbt. 

I alla fall så gick jag, M, dansk 1 och dansk 2 vidare till Pl och helt plötsligt så fick man två flaskor champange, man dricker inte det på PL....Korkade danskar. 

Idag när jag vaknade kom ångest och bakfylla i ett svep. Tid hos käk kirurgen som inte hade något roligt att säga förutom två operationer och kanske tandställning. 

En liten uppdatering bara...

jag vet

Efter några klagomål har jag bestämt mig för att göra de flesta glada och uppdatera. 
Jag har "gömt" undan min blogg lite eftersom jag har gått in i en ny och sundare livs stil och har därför inte haft riktigt tid med mina tankar. Min nya livstil går ut på mer motion, och jag har lyckats väldigt bra, en mils promenad i ur och skur och ett litet eget träningsprogram. Jag är tydligen inne i en motivationstyrkastil. Och jag gillar det. 

Om 14 dar slutar jag också på mitt jobb, för på nåt sätt hade de skickat ut en massa spionera och fått reda på att jag skulle börja plugga så de vill inte ha mig kvar. De vill inte ha någon som inte satsar fullt. Så skjut mig för att jag är 21 år och vill plugga och göra nåt med mitt liv. Så nu blir det antagligen lite citymail sen en ganska skön och efterlängtad ledighet. Så nu kan jag göra allt jag vill göra i sommar innan allvaret börjar, så inget ont som inte har nåt gott med sig

På dessa motionspromenader jag har börjat ta så har jag märkt att det är nästan lika roligt som att åka buss. Det händer olika roliga draman överallt. Som idag tillexempel: Där gick jag i rask takt med någon gamal partydängare i huvudet, "What is love, baby dont hurt me, dont hurt me....lalallalla.." Tittar upp och ser då att Gustav67 och Gunilla65 har hittat stavgången. Ganska gulligt tycker jag och går vidare..."Baby dont hurt me" Efter att ha gått den vanliga pålsjö slingan två gånger så möter jag Gustav67 ensam, jag tittar då runt efter Gunilla65 men ser henne ingenstans, det visar sej att hon har ramlat i leran men jag hör inte att hon skriker på mej...."What is löööööve" och Gustav67 hör inte för att han är döv...Lena50 och hennes hund kommer förbi och hjälper henne upp. Gunilla65 var ledsen för hon hade lera över hela sin peakperformece jacka...
Jag vandrar vidare till stranden och har lugnat ner musiken lite. Då kommer helsingborgs svar på mark levengod och jonas gardell i samma person, med sina tre tinkelbell hundar. Jag fastnar i min gång och kan inte låta bli och stirra det värsta jag bara kan, snubblar över en sten, rakt ner i sandlådan vid kallis och oskar4 slänger en hink i huvudet på mig. 

Egentligen tänkte jag berätta om pojken erik14 som hade dressat upp sig som sören för at åka bussen till väla men ramlade rätt ner i snön när han skulle gå av bussen och hur han löste detta trill med finess, men klockan är mycket och det är en dag i morgon med.  

RSS 2.0