underbara ledighet!

Man underskattar ledigheten man har ibland. Okej, visst har jag blivit helt masekrerad i flabben för att få den här lilla ledigheten på tre dagar, men när jag satte och tänkte lite så visade det sej att jag har varit ledig en vecka detta året, EN VECKA! Det är ju mini lite. Vad hände med att man måste ha semester för att man ska må typ bra? Tydligen försvann det. Snacka om att jag ska ta ledigt nästa år. För då ska man tydligen åka skidor med pojken och hansbror plus flickvän. Det är två år sedan jag åkte sist och ja vi får väl se hur det går.

Igår var jag och sandra på väla, och handlade julklappar och världens största julstjärna som jag och robban försökte fixa upp men det gick väl typ sårdär och den hänger upp-och-ner-på-snedden eller nåt.
Sen körde vi hem och hyrde film sen mös alla fyra hemma hos oss. Vår nya inneboende sebastian som för övrigt nu står i duschen, sandra, jag och robban.

När man beställer saker så borde man väl få batteri till? :P

ajajaj

och det är nog rätt ord. aj! Jag har då opererats idag för första gången i hela mitt snart 20 åriga liv!
Och att jag har nu en 2 cm lång tand i en burk som växte uppe i tandsköttet är nog ganska fräääscht. Istället är där nu ett tomt hål, och jag trodde inte jag skulle känna denna saknad, men jag saknar den. Sen att jag fick den med mej hem med ett hål i för att läkaren tyckte jag skulle ha den runt halsen som ett minne är ju en helt annan sak...

pojken kom hem till mej efter jobb och såg hur det var med mej och nu är han snart påväg hit igen och jag, han och sandra ska avnujuta mina pannkisar, som för övrigt är det mjukaste jag kunde hitta att äta...

Dagens skämt: PAAAAAH!
Dagens gullighet: Att pojken köper vitaminerkvinna för att han tycker att jag äter för ensidig kost, sen att dem inte är billiga gör ju inte saken bättre.
Dagens ångest: Kaosen i vår lägenhet
Dagens lättnad: Städningen i vår lägenhet. wiie.
Dagens underbara: jag själv :P
Dagens rövhål: mannen som pissar i vår hiss.
Dagens orka: Piss på skorna
Dagens rolighet: AMERICCCAAAA!

Ledig n imorgon och på torsdag, nisses och kristians födelsedag på fredag, sen julfest på lördag med jobb, och sen julskyltning på söndag. Underbart.

Och imorgon kommer han som vi alla väntat på, den hemliga mannen som ändå inte är speciellt hemlig, men som har ett hemligt paket som alla kan ta del av, av innehållet då alltså, i ett annat innehåll :P

allting...

ordnar alltid sej. Och det har det ju gjort nu till det yttersta och tove är glad.

Idag har man då handlat för 1400 kr på MAXI, asså det e inte alltid roligt att bo själv. Men men det rymdes mycket i dem 6 påsarna. Ha ha. Sen var man på systemet och inhandlade 13 olika cider och sen in på väla och ja...fan....Sen ut i bilen igen och alla slogs om min parkeringsplats som jag själv hade slått för. Ocks körde man runt och lämnade alla mina inbjudningar till min 20 års fest. Det ska bli typ SJUKT KUL! Ett blandat party så att säga.

Sandra skrek, aroma terapi? och det e ju ganska smart att försöka fylla ett badkar utan ploppen i :P

Ska snart vandra ner till dunkers och se min lillebror spela. med tjernström då med. =) Sen blir det party på väldigt hög nivå ikväll. Fest med 800 pers? det tackar man väl inte nej till.

Botten: Bombnedslaget som äger rum i vår lägenhet konstant
Toppen: kvällen som väntar.

PUSSSHAAAAAJ!

hårinlägg

Ja det är mycket hår nu. Jag var då modell i måndags för en mega känd frisör som jag absolut inte visste existerade men att gå och klippa sej hos han i london kostar 1800 kr, då kan man hellre vara långhårig, och jag blev typ rödhårig och mega lockigt, så idag har jag varit och klippt mej, för det behövdes och då visar det sej att jag nu ska vara modell för saxin med i januari, UTOMHUS, och tas blider ska det och de ska skickas till olika tidningar och sättas upp i hela butiken med. Jättekul. Men de vill att jag ska behålla färgen :P ha ha . Vi får se, annars får de bara fäga om det igen.

För övrigt lever jag livet och längtar till helgen. Och kär är man. Och imorgon ska jag fika med min myra som jag typ saknat as mycket. Och det ska bli mega kul. Sen på fredag ska det skickas ut inbjudningar till min 20 årsfest. =) jippie. ska bli så kul

Puss. Tjernström


du....

I met this girl crazy she is
And since we met I haven´t once stopped smiling
She makes me feel alive
When you are around it feels like I´m in heaven
And when you are gone, then you are all I can think of

Come, and follow me
Into the bed
Turn of the light

You make me feel
There is no one else who make me feel this way
You make me feel
It´s time you know that you make me wanna love

I know that you been hurt to many times,
So come on leave those thing behind you
And come to me and I will treat you right
I gonna give what you deserve, but I know you deserve the
whole world
So if I give you that, would it be enough then you understand.

....är så jäävla underbar. Så har man fått en alldels egen sång, bara till mig!

Jag kan faktiskt inte beskriva hur snäll du är och hur roligt jag har när jag alltid är med dej. Jag har nog aldrig skrattat så mycket med någon som jag gör med dig. Jag har aldrig kännt mig så bekväm med någon så som jag gör med dig. Du tycker om hela mig och det är den underbaraste känslan som finns.
"you make me wanna love"

you make me feel

You make me feel. Och ja...jag har ögonen på dej!

jobb med stil?

ELLER INTE?!
Nja jag vet inte om mitt jobb är ett jobb med stil. Eller man blir ju stilig, men det räknas kanske inte. Jobb med stil, då tänker jag, snäv kjol, håret i en knut och västa märkes kavajen, och jag har varken en snäv kjol, håret är för kort för knut, märkes kavajen kan jag nog bara drömma om (är vera mode ett fint märke?) men klackar, det har hon. och det ska inhandlas ett par till idag. Ska ju dock inte säga vad de kostar för det e nästan pinsamt lite. Men vad förväntar man sej av...ehh...ja...maxi :P Prada heter Strada osv. Man kan verkligen bli kär i ett par skor, dessa underbart små, söta, två varelser. Och jag som "råkade" göra tre överföringar igår från mitt sparkonto. Och det var faktiskt inte alls meningen. Jag är lite ny på det här med internet bank. Men jag har i alla fall tagot tag i det nu. Med lite hjälp då förstås.

Igår planerade man då också min underbara 20 års fest. Datum, inbjudningar och sånt häääärligt. Ska bli super kul med så blandat folk i både ålder och stilar och hit och dit. Försökte också då igår ge på mig att göra lite så där "personliga" kort, men jag har nog tappat stinget. Eller så var det nog att min sambo satte på OC maraton så efter två till nio var vi helt uppslukade i två hunkar, som vi numera drömmer om. Hur kunde jag glöma männen i mitt liv? Ja....två påhittade roller men man måste ju leva sig in i det. Och det gjorde vi, tårarna sprutade.

Nej nu kom tjernström sist in och här sitter jag och deggar...så om man skulle....ÅKA HEM FRÅN JOBB!

SANDRA SKYNDA DIG!!!!!

Så sitter man här igen...klar, redo, full och väntar på att hon ska klä på sej.... JAG HATAR DEJ!!!! eller inte!

Somna av tråkhet?

Japp! Det e väl ungefär min, eller mer dagens känsla för tillfället. Sitter på jobb, klar med det jag ska göra och kommer inte hem. Försöker tigga skjus men allt förgäves. Likadant alltid? Känns ju ibland som om livet bara går runt, runt, runt, runt och runt. Klockan ringer 0615, man snozar till 0640, man går upp, tar en macka i handen, snabbt rusar jag ner för tapporna med tjernström efter mej, in i bilen, tanke: behöver vi skarpa rutorna? Och ja, det är så kallt, i alla fall den tiden på morgonen. Tro mig. Hämtar fredrik tio i, han e alltid i tid, kör 50 m och linnea hoppar in och alla vi måste hoppa bak, för tjernström har inga bakdörrar. Ganska tyst i bilen, lite om och men om hur trött alla är och hur jobbigt det är att gå upp på morgonen. "Känns som jag bara sovit 5 min, fy fan vad jobbigt" Inne på jobb vid 0657, stämplar in, upp med lunchen och börjar dagen, split, kasta upp, ställning, vägning, räkning, packning, kasta upp nästa dag, äta, stämpla ut och ut och cykla. Dela, cykla hem, stämpla in, fixa returer och stämpla ut och åka hem igen. Och då kommer om:en och men:en igen i vår skruttbil. "Ohhh fan vilket väder det e" "Jag är så jääävla trött, och en gubbjävel skällde på mig" "Och jag blev skjuten av en unge med pilbåge, jävla ungjävel" Släpper av Fredrik "tack för skjusen, vi ses imorgon" Släpper av linnea " Tack, vi ses imorgon, fan vad kallt det är" Kör vidare och jag ramlar ut ur bilen med fete väskan och ont i hela kroppen för jag har sprungit i trappor dagen innan. Plus ett stort fett blåmärke på höften?? 
     Så var man hemma, disken växer och växer, och jag är känd som diskmaskin i mitt och min sambos förhållande, så det e lika bra. Jag MÅSTE DISKA NÅT! Efter jag har stått och slarvat med disken i ca en timme så är hela min jobbe outfit helt blöt och jag känner mej allmänt äcklig. Av med jobbekläderna, ner i badet och känner att ögonen blir tyngre och tyngre, helt utmattad, så oftast får tjernström ta hand om mej, eller min "inte så trogna sambo" Och så går det om och om igen. 
     Men ibland kommer det där små roliga inslagen, ungefär som i en film, du vet när du tror att du funderat ut slutet men så händer det där som man aldrig trodde, filmen tar en spännande vändning. Och detta i mitt fall ett biobesök med jobbe-kompisarna ikväll kl nio! Är mitt liv verkligen så här "roligt?"

tänka?

Jahapp, det är då mitt nya uttryck. Idag har man då haft en olyksfågel efter sej, krossad kota i foten och blåmärke över allt. Plus operation den 21. Och då f¨r man bara äta flytande föda i några veckor, passar ju bra sandra att du har magproblem så kan vi göra verkligen allt tillsammans.

Gårdagen var då bättre. Man blev bjuden på sjukt god middag med privat kock, och vin, och cider och sjukt god chockladdrinks-efterrätt (?) Och somna till gitarr spel är inte heller helt fel. Du är kanske lite underbar.

Nu ska man då till farmor ett tag och vara lite rolig. Sen så får man väl mer gitarr spel ikväll och jag vill bara skrika ut DET ÄR HELG!!!!!!!!! och det e då underbart...för jag har massa roligt att göra i helgen.Imrogon blir det vern som fyller år. Och jag räknar med en stor utgång för fasen vad jag e dans sugen, det blir dansar skorna på sej. Sen på söndag ska jag tydligen ha sex party....jahapp...

"Vad är ett sexparty?" Okej vänta lite nu........MOHA!

vad det hade varit skönt...

om man hade någon som kunde säga till en vad man skulle välja, hela tiden, i ens hjärna, så man slipper gå runt med ångest 24 timmar om dygnet. Och nu menar jag liksom inte att mamma säger till dej, eller pappa, eller syrra, eller lillebror, eller kompis eller pojkvän. Utan en liten person i ditt huvud....det undermedvetna och det medvetna, kasta för helvete ut singnaler till min hjärna för den börjar att bli lite slö nu. Och beslutsångest har jag aldrig lidit av för, men nu då? JAAAHAPP!

Skönt att redan sluta kl 12 idag. Vi hade ju kalas här igår. Och det var trevligt. Räknas vi verkligen som ett par nu sandra lilla? ha ha .

Nej om man skulle hoppa ner i badet...för en annan har ju varit ute och cyklat kl 8 i morse och det var sviiiiinkallt :P

RSS 2.0