känns som en evighet sen

och det är det väl med. Sen jag skrev. 

Trötthet. Ja det är väl den känslan jag har för tillfället, min kropp orkar inte kånka runt på 250 kilo varje dag, ta och dela det på fem så har vi mej. Så det börja bli lite ansträngande. Min rygg pallar inte trycket helt enkelt. Sen kanske inte det är så himla roligt att  vi går mot vad man kallar "mörkare tider" och dem vill inte jag veta av klockan sju på morgonen varenda dag hela vintern. Inte det minsta lockande alls faktsikt. Men sen kommer ju dilemmat; man vill ju inte lämna ett fast jobb, med bra lön och alla förmåner. Men vad fan... 

I alla fall så har jag semester nästa vecka, eller jag e sjukskriven. operation nr 2. KUL. Sen går det några veckor sen åker jag i väg och det ska faktiskt bli helt underbart skönt. 

Kanske ska åka bort till jul me, med familjen Tjernström ( vad har jag gett mej in på), kommer ju bli roligt. :P ha ha. Inteen lugn semester med andra ord. 


Om du tänker riktigt ordentligt, så kommer du på att mycket av ditt liv har bara passerat framför dina ögon. När du trodde att du älskat en hel bunt med människor så har du inte det.  Jag kan räkna mina kärlekar på en hand. En var en lek som inte varade länge, en annan var en lek jag lärde mej mycket av. Den tredje leken var spännande och fartfull, den leken gillade jag. Nästa lek var en sådan lek som bara kan sluta på ett sätt, att någon slår sej, det var en farlig lek. Och leken som man befinner sej nu i, det är en trygg lek. Jag tror det är de som kallas kärleken.  Jag tror nog bara att jag tyct om två pojkar i hela mitt liv... ni vet sådär på riktigt. Så att det känns i hela kroppen. De är dem som får mej att skratta, en barndomskärlek och min vuxna som bara växer hela tiden. Det är så det ska vara...
 

TADDDAAAAA! ! !

JAG ÄR TILLBAKA!

det var ju så att säga ett tag sen jag skrev några gulliga rader här. Har ju blivit fångad av facebook, som resten av jordens befolkning. detta fenomen facebook, jag har kommit fram till en sak att alla känner någon, som känner någon som man själv känner. Ja så är det.

Jag räknar dagarna ner till min lilla resa som är sååååå fruktansvärt efterlängtad.

Nja, jag ville väl mest titta in och säga hellu. I helgen blir det nog ganska lugnt eller ja... jag vet inte, har varit hundvakt i en vacka nu och ska lämna tillbaka dollan imrogon, sen på lördag blir det att luncga med tiffi och GUN såklart, om de nu kan flygga in henne från staffanstorp. Sen får vi se vad som händer på kvällen. Nåja...nu ska jag hem och äta lite gratis mat hos mumriken och pupriken.

PUSS!

RSS 2.0