skyldighet

Jag vet att det är fruktansvärt längesedan, men jag har helt enkelt inte haft tid med er. Min tid har i stället bestått av en lunginflamation , som var lagom rolig. 
Underbara J har fyllt 29 och mumriken har fyllt 52. 
Termin 2 har dragit igång med och det blir bara roligare och roligare. Praktik är fixad med. 

Varje tisdag fylls vår skola med herrar av alla möjliga sorter som vill klippa sej gratis, glädjeligen gör vi detta. Jag har ju redan min favorit KA, vi pratar om allt mellan himmel och jord och han tycker jag är "en trevlig jänta" Och han är en trogen kar som dyker upp var femte vecka.
Efter KA i tisdags kom TB, och efter ett tags förklaring så visade det sej att hans fru tvingat honom till mig, för hon hade inte och ville inte som TB att han skulle se ut som kortet han hittat hemma i källaren från 70-talet. Själv som 64 åring älskade han tanken på att ha långt fluff blont hår med jätte skägg igen. 

M åker snart ifrån mig och tanken på att leva ensam en månad skrämmer mig ganska rejält. 
Hon är förövrigt en jätte lök, men min lök och allra bästa vän. 
Vem ska nu massera mina fötter?



2009

Igår var det då sista dagen på 2008. Jag, M och Paljett Phel bestämde oss för att fira detta lite lagom, med tre rätters och trevligt sällskap. Det blev en mycket hoppande och skrattande och väldigt mycket Abba. 
Vi samlade sen våra krafter för att springa till V.parken för att se alla andra skicka upp sina pengar i luften, och vi njöt. Underbara J ringde 3 min efter tolv för att önska mig ett gott nytt år från jobb tyvärr var jag döv.
Vidare ner i stan för att dansa in de nya året. Otroligt roligt och vi enades om att det var de bästa nyårsfirande någonsin. 
Paljett Phel försvann sedan hem och jag och M vandrade hbg gator ensamma. 
Efter lite vräk hemma så kom Underbara J och Chrille J, somnade sen lagom vid 8:30

Lite pics..






Vill ni tjuvkika mer finns det på face

RSS 2.0