Some say love

it is a river, that drowns the tender reed, some say love it is a racer that leaves your soul to bleed, some say love it is a hunger and endless achintg need.                                  
Take my photo of the wall if it just not sing to you...

För några år sedan var jag i botten och allt på grund av en person, och när jag tänker efter så tänker jag såhär: du förstör fortfarande för mig. 
Min förmåga att lita på folk är nog väldigt liten, den har nåt botten, i alla relationer som finns omkring mej.
Så fort någon säger nåt till mej, så vänder jag på det ut och in på det för att få ut det elaka av det hela, för det måste ju finnas något? För, för så många år sedan så fanns det alltid nåt som var menat med elakhet.
Men jag tar mig ur, och växer till nåt fint. Är du i en sådan relation TA dig, er ur detta... Det finns inga andra chanser, det är en påhitt som kommer från de som just vill ha och behöver andra chanser.         

en ond cirkel

jag blir aldrig av med min förskylning. När man tror att den är borta så dyker den upp som en oväntad överraskning igen och jag blir sängliggande. Och missar en massa viktiga saker i skolan. Och man får ångest och det gör ju inte det hela mycket bättre..Oj vänta, en ny nysattack på G...

.......

people who are ment to be allways find their way in the end = skitsnack


det rullar på

Igår gjorde jag och P en insatts i vår bostadsrättsförening och klippte vårt gräs, eftersom min tvätt-lisbeth hade ringt på mig och noga påminnt mig att det var min vecka, redan på lördagen kl 08 när jag jobbar hela fredag natt, plus att det hade regnat hela veckan. Jag undrade genast när jag öppnade dörren i morgonrock, vad hände med söndagen i veckan? Eller hon tycker fortfarande att det är vilodagen och räknar bort den? 

Efter detta träffade jag A som jag inte träffat på flera år eftersom hon emigrerade till Ungern och lämnade mig själv.
Senare på kvällen stack jag hem till Underbara J s föräldrar som tyckte jag skulle komma och äta grillat isället för mina snabbmakaroner från kungsöronen. Efter det somnade vi sött.

Ibland är man förvirrad, när allt känns så bra men så konstigt på samma gång. Vad finns kvar? Finns det nåt kvar? 
Allt är på språng och vi bara hänger med i en rasande fart....

RSS 2.0