påskharar

Njutit nu av ledighet sen i tors. Och haft några underbara och sköna dagar. 
Torsdags blev en annorlunda utgång, innan dess familje middag, i fredags jobb, innan dess middag med Underbara Js päron. I går var det Lanskrona hela dagen med tredje delen av Familjen H och det var underbart mysigt. Efter det fick jag leta påskägg som Underbara J gömt noga. Han har varit påskharen detta året. På kvällen blev det mys och deg med Phel. 
I morgon blir det Skånes Djurpark ? 
Fått gjort ganska mycket saker som jag hade planerat in med. Skönt!


Underbara J är har äntligen fått sitt duschdraperi upphängt.


Vardags


Kom ihåg lista. Underbara J har själv lagt till två saker. 


Påsk presenter från Underbara J

allt

Helgen har gått i myshetens tecken. Igår var jag duktig och gjorde min göra i bodstadsrättsföreningen och rensade grusgångarna och hör och häpna jag kunde ha bikini på mig. Till och med arga tanten hälsade på mig. 
Efter ett tag kom Underbara J och hjälpte mig med det sista, jag kunde då sätta mig i stolen och koppla av i solskenet. Efter en stunds vattenkrig med aktiverum flaska så bestämde vi oss för att gå och köpa glass, så blev det. Sen vandrade vi ner till M.parken och satte oss där ett tag. På vägen hem kom det massa gula blinkande bilar som letade efter någon som var medvetslös. Jag for som i PANIK över hela M.parken och letade efter min farmor och farfar eftersom jag vet att deras "solställe" finns där. Vi hittade inte dem. 
På kvällen var det mys med M och Phel. Jag och Phel gick senare ut på kvällen.

Idag har jag blåst igenom mitt hem med en högtryckstvätt, myst med M och sen varit på söndagmiddag, och där blivit med tvingad till malmö. Har packat en väska och ska spendera tre dagar där. Kommer hem på Ons, sakna mig inte för mycket. 

Mamma har nu också övertalat mej att jag lider inte av hudcancer, och har köpt alla möjliga krämer som jag ska be "någon" att smörja in mej med, två gånger om dagen. 

RSS 2.0