Så var det slut!

SLUT! På semestern. Den avslutades med Ven, och det var minsann himla trevligt, skit fina stugor, lite lyxigt till och med. Himla trevligt, torts att vädret var lite fram och tillbaka. Skulle ta båten på fredagen, men nej den var inställd från Råå för att det blåste, så vi fick raca till Landskrona och ta båten därifrån, plötligt fick jag köra värsta firma bilen, eftersom alla redan hade druckit lite. Kom till Ven, tog "Ven bussen" Kom till våra fina stugor, med pool, vollyboll nät och en massa. Vi var ett litet gäng på fredagen men det var roligt. Lördagen var det cykeldags och det var mysigt. Sen kom resten på kvällen och det var himla mys. Gick och la mej lite tidigare än Robban, och trors att vi hade våningsäng så kom han ändå och väckte mej när han kröp ner hos mej. Sådär lagom trångt i en 90 säng. Men sov så himla gott. 500 kr för detta kalaset.

Idag käkade vi pasta vid två, när vi kom hem, sen sov man och vaknade vid 1800. Och imrogon är det jobbetime igen efter två veckor. Ganska sorligt, men vad ska man göra. Men sen är det fixa med skola och så. När mumriken och pupriken kommer hem. Nästa vecka som kommer är det i alla fall bio, Homer, bart, lisa, marge och maggie väntar på oss. Annars är det mest mys, förutom att jag har gjort ett löfte till mig själv, och jag känner mig mycket motiverad, jag håller er uåådaterade om hur det går.

PUSS!

En trevlig semester

Men den e inte slut riktigt än, idag åker vi till ven i eftermiddag, där vi hyrt stugor, med pool och allt. Och det ska bli himla mysigt. I förrgår var vi i köpenhamn, jag och robban och alla hans kusiner. Det var mysigt. Fick då ånhgest efter shoppingen men jag hade ju ändå fått lön. Sen efter fem timmars shopping bar det va till tivolit, där jag satt och tog det lugnt i fem timmar, medans de andra köade till massa olika äckliga farliga saker. Men sällskap hade jag. Sen vann ju älsklingen den minsta nallen till mej =) Söt var den i alla fall.
     Igår träffade Yasse som jag hade saknat. Vi stack ut på väla, hämta mina nya glasögon som jag för övrigt älskar. Sen en kvick runda på systemet inför helgen, som vi ska spendera på ven med egna stugor och pool. Hoppas vi har vädret med oss i alla fall.
    Älskar mitt nya hår med, tack nadia!!!! So stod ut med mej i fem timmar, inte lätt, men nu vet jag också hur man gör.

Sen att jag äntligen bestämt vad jag vill plugga känns ju underbart, nu ska det bara fixas med. Hela min lägenhet är klar nu med =) Litetavlor kvar bara.
NU REGNAR DET!!!!! Jaja, nu ska vi handla till Ven.

PUSS!

regn och rusk

Svenskt sommarväder är det minsann utanför min dörr. HÄRLIGT!

Idag är det faktiskt en ganska så tråkig dag. Började med en besök på sjukhuset, där de sprutade min mun full med koksalt. Kul! Läkaren konstaterade att jag ska opereras två gånger, "för så här kan det inte se ut" Också kanske en tandställning, snyggvo! Men bättre det än att jag ska lida hela tiden. Sen åktes det hem till mamma och pappa, eftersom robban har köpt en ny gitarr, så han har gått och skaffat sej ett förhållande med denna istället. Så nu sitter jag här med mamma och pappa som också har semester och funderar på om vi kanske ska hyra en film, för gott folk titta ut. Det är VERKLIGEN tv-väder. Var tog sommaren vägen??!! Inte här i alla fall.
Som tur är så har mamma lovat att vi ska åka på en resa, v 44. Hallo värmen, underbart! Men det e ganska gott att sitta och ha semester i två veckor och ändå få betalt, inte så att jag klagar...hihi.

PUSS!

SÅ!

Nu har jag bestämt mig, i januari börjar jag plugga. Så e det bara...Ska bli himla roligt. Hoppas bara att man kommer in.

Förlovningsfesten var jätte rolig. Trevligt Trevligt.
En vecka på semester har gått och så skönt att veta att man har en hel evcka framför sej. I veckan fick vi ny bil med, skit snygg!

Kul att ha nåt man ser framemot, plugg. Och i skolan ojade man sej bara, nu längtar jag tillbaka till skolbänken.

Mys med familjen idag, tittade Zorro och lagade mat!

PUSS!

en olycka som förföljer...

ja vad ska man säga, det har väl inte varit så himla roligt på sistonde. I fredags var mormors begravning, och det var faktiskt jätte fint, men usch usch usch också, inte alls kul med begravningar. Sen så har man ju semester och ja, då blir man dunder förskyld , det kan ju inte bli mycket sämre, men jo, det kan det minsann, vi skulle åka sistaminuten, trodde vi, men nej då, det kostade mellan 5000 - 7000 per person. Och varför vill man åka sista minuten? JO, för det ska vara så IN I HELVETES BILLIGT! Men nej....vi får ha kul i Sverige med. Det har i alla fall konsaterat i lite surfing, en ute kv'äll på hampan med många skratt, grillkvällar, och det väntas liseberg, köpenhamn, skara sommarland och annat trams...HÄRLIGA SVERIGE! På stranden har man varit med, och visat upp sin "stolta kropp" ve och fasa. Sen har man förföljts av jäkligt jobbiga människor, som sätter lite spänning i tillvaron med sina tomma hot, som bara gäller när man e jääättte full :P Nåt positivt är ju i alla fall att NU äntligen ska jag få min hårförlängning, utan lim och skit, yeeees, och det rånar inte min plånbok heller, det e fan bra med kontakter. Nej, nu skriker kärleken om att han ska ge mej en massage, jag kanske har lite tur i alla fall....
Ska bli kul med förlovningsfest i helgen med =)

Kors i taket!!!

Nu sitter jag här, och känner att jag faktiskt har varit smått duktig i dag, jag har snickrat i hop en IKEA hylla, nästan alldelas själv, men jag måste nog erkänna att när jag hade kommit halv vägs så såg jag att jag hade vänt på den, så isär med allt igen, inte lätt, men beskrivningarna ser ju också ut som en karta över makedonien...I alla fall, klar med den, sen hängdes det upp spegel och smink spegel...Så nu är det mer som ett hem, ska bara upp med tavlorna med, sen e det minsann klart. 

Amenone och Nemo är nog sjuka, de är i alla fall liv rädda för mej, trots att jag göder dem så in i. Ja, de simmar i alla fall. 

Sen är jag också ganska stolt över mej, för hör och häpna folk så har jag inte en enda svart sak på mig idag, jag vet, det är konstigt att tro men ses vi på banan så ser ni det med era egna ögon. 
     En annan sak är ju att mitt hår, ja det vill jag helst bara raka av, jag hatar den längden jag har nu men jag ska hålla det, jag ska låta det växa ut, jag har värsta Börje salming frillan, det e jag det. Uschjamej! 

På tisdag är det middag här med Familjen Tjernström och Familjen Svensson - Carell, det kan nog bli mysigt, och beställning från Tjernström så blir det råå biff. Första middagen i min lilla lya. 

OKEJ, jag har glömt att berätta om DAS bombnedslag som inträffade i torsdags eftermiddag, som alla vet så var det ju storm ute, och mamma gick förbi min lägenhet och såg att fönstret typ stod på vidgavel, INBROTT, tänkte hon men ack nej, det vara bara vår förra hyresgäst, som glömde stänga fönstret ordentligt innan han flyttade härifrån, så nu när det varit storm så hade de slått upp, och blåsten hade vält ner alla mina vaser, ett enda stort hav av glas, sen vatten...det ska vi ju inte ens behöva tala om, ÖVER HELA JÄKLA GOLVET! Och min matta , jo den var himla fin, och fortfarande blött, stolarna fulla med glas...och ja...man kan ju bara fortsätta, tänk om vem som helst hade sett det och bara tagit allt jag hade, det är tur att människor är så ansvarsfulla, mina fina saker...men ganska komiskt att någon kan fortsätta förstöra även fast personen inte finns. MEN....nu är här i alla fall mega fint igen, trots mammas och mitt upplösningstillstånd som vi befann oss i....

Jag vet att jag är besvärlig, men du får tänka på mig, jag är ensam, det känns ensamt, och jag saknar "mjuka kinderna", det finns mycket belastning. Och veta att man är ledsen och sen inte få någon som håller om en, det gör ont. Du gör ditt bästa och det kanse är svårt för dej eftersom du också har förlorat en som du stod väldigt nära, men vi får helt enkelt finnas här för varandra, för det finns nämligen många som har lämnat mig, jag vill inte att du ska bli en av dem....

Mormor fattas mej....

När man måste bestämma sig...

Jag vill ha det jag inte vill ha, och jag vill inte ha det jag vill ha ?
Om man ändå bara kunde få drömma.


Nu har det gått drygt två veckor sen mormor gick bort, jag har inte varit i lägenheten sen "den" morgonen, och nu ska jag ditt på fredag för första gången. Ganska jobbigt. Och nästa fredag är det begravning, också ganska jobbigt. Jag saknar henne. Men man tar väl en dag i taget, så går det väl.


Helgen var i alla fall jätte rolig, och det behövde jag, träffade en massa roliga människor i lördags, och fick reda på en massa roliga saker =) Dansade hela natten lång, sedan på söndagen var det middag hos familjen Tjernström, Martin fick då inte ner en bit, men det berodde nog på korvarna han hade ätit kvällen innan....ELLER INTE! Fick ett jätte fint armband, eftersom de hade varit i kroatien. Sen efter det såg vi film med kusinerna och man fick vara llite barnvakt. Så nu kanske man ska besöka Sveriges ända vingård. Hihi.

Snart är det semester, och jag ska verkligen vila upp mej JÄTTE mycket! På lördag blir det lite party, och en dejt med Hedvig kanske?

PUSS!

RSS 2.0