Svimning på cykel?

Det var runt 10:08 tiden, Ramlösas backe, jobbigt, kämpade...på alldeles för lite blodsocker i kroppen. Det svartnade...i ren förtvivlan kastade jag mig av cyklen och ner på marken....Christopher till min undsättning. Där låg jag på gruset och representerade företaget i mina fina men dock mycket grusiga Citymail outfit, helt vit ansiktet. Charmigt. 10 min efter denna förfärliga upplevelse så hände det en gång till! Då bestämde vi oss för att råna en kiosk på vatten, och det GJORDE vi! Sen tvingades jag äta en apelsin, ett äpple, en lasange och dricka en juice och ett gals C vitamin! Hemska DAG!

På fredag blir det dock en bättre dag. KICK OFF! Herrejäääävlar med vårt gäng. Pinsamheterna och slagsmålen ligger i luften. Bowling - sen middag på Cantina sen utgång. Klackarna i taket. Om jag inte bryter benen först det vill säga.

Sen har man ju blivit inspirerad av denna så kallade blogg-sidan. Visst jag är alltid sist på allt, men nu e jag också lite mer modern...eller nåt.

För övrigt gör vi allt för att amenenone och nemo ska överleva. Och jag tror vi har lyckats denna gången. Vi har kokat vatten, snäckor, stenar och skit. Och de har slutat tjipa efter snopp...Vill ju inte att det ska bli som jompas mord på dina fiskar, su och shi. Först dog su och ni shi så det blev sushi av det hela. Lampa i akvarium är nog inte en hit. :P Vi kämpar i alla fall för våra små guldisar. Fast egentligen hade det varit lättare om det bara blivit sushi.

Löning idag = underbart. Och jag blev poitivt överraskad om man säger så, tre veckors jobb bara.

Kan man saknar någon eller något man aldrig träffat?


RSS 2.0