i morgon

KOMMER M HEM!
M har ju varit borta i en månad nu, och i förrgår ringde hon från thailand, så skönt att hör hennes röst. Vi bestämde oss genast för en dejt, både mån och tis.

        

Igår började vi vår långa färd från Österrich kl fem på morgonen, så tråkigt. Snö överallt, så kommer man hem och tror att man har lämnat snö kapitlet bakom sej men nej. Efter det kommer Alexander, han är alltid lika rolig. Sen Y såklart. 
Vi gick ut en sväng. Men jag kanske inte var den roligaste.

På natten kom Underbara J hem, som har fått vara ensam i över en vecka, och han var butter för det. Jag höll om honom och han blev glad. 

Y har nu inspirerat mig att gå med på hennes diet. Så i morgon börjar den, jag vet inte hur jag ska klara mig utan pasta och sånt annat nödvändigt :) Speciellt när M kommer hem och hon är suuuyyygen på något..

Ikväll blir det nödvändigt mys med Underbara J

Österrich

Sista dagen i das snö. Som dessutom har varit fullt med sol med. Härligt. Ska jag erkänna så har det blivit mer solning än skidåkning, men som sagt: det är också semester.

Hannes som jag nu har blivit bortförlovad med, (förlåt Underbara J) han är bäst enligt honom själv och jag känner att vårt "förhållande" kommer inte gå långt, absolut inte till giftemål efter som han bara vill bli kliad på ryggen... jag vill hem.

RSS 2.0