paniiiiiiik

Idag hade vi en av de två dödsdagarna som vi sett fram emot. Idag var det att jobba på tid. Som A säger: PANNNNIIIKK.

Sen jag smarte huvud som inte ville vänta på det snabba tåget satte mig för första gången på ett pågatåg, aldrig mer, jag åkte igenom det konstigaste små byarna, och människorna som steg på var snäppet värre, ja burade ihop mig i en hörna med jackan upp till näsan och luva på huvudet, och helt plötsligt passade jag in.


..

roliga stunder.

..
panik skola


familjen

Min familj är underbar, och därför bestämde jag att jag ska bjuda hem dem på fredag, pappa, mamma, lillebror, farmor, farfar och Underbara J. Lillebror kommer inte som vanligt, och det är kanske lika bra, för jag har ingen stol till honom ändå. Nu fattas det bara en stol, så antingen får farmor eller farfar sitta på golvet. 
Från början skulle det bara var jag och de gamla, men pappa bjöd snabbt in sej själv Och efter det så ringde han 10 min senare och hade hittat ett "underart lättlagat recept" Biff med mandelpotatis klyftor som ska gratineras med svamp fylld creme dela creme. Vårt samtal lätt ungefär så här:

P: Hej, det är jag igen
T: Ja?
P: Jag har hittat ett underbart lätt lagat recept som DU kan laga på fredag
T: Jaha?
P: Ja, en god biff, så lägger VI det tillsammans med gratinerade mandelpotatis i ugnen med svamp creme som är persilje kryddad med små korn. Låter väl bra?
T: Okej?
T: Pappa, vill du laga maten?
P: Ja tack. Du kan köpa vin, du vet sånt rött vi vill ha.
T: Då bjuder jag på det så blir det bra.
P: Nä det ska du inte behöva, du dricker ju inte röd vin.
T: Om du säger det så. Vi hörs i morgon
P: Ja och VAD TREVLIGT det ska bli att bli BJUDEN på middag hos dej.
T: eh ...jo ja. 




Jag bjuder på denna

uppdatering

min dator har ju varit sjuk, så den var hos doktorn ett tag, och fick en transplantation. Och nu är den som ny.

Veckan har varit otroligt långsam. Mina bussturer har som vanligtvis varit spännande och otroligt irriterande. 
Priset tog nog de fyra tonåringspojkar i mjukis byxor instoppade i puma strumpor och varsin hoddie, som stod och pratade om hur många krafter, vapen osv man kan ha på wow, som jag sedan snappade upp var world of wordcraft. Den ena killen var lite sur att han inte hade ett svärd som han skulle finna i grottan. Hela konversation avslutades med: "din mamma är gay" Alltid lika trevligt. 

I går var det en trevlig tjejmiddag här, anja, isabella, filippa och lilla elin. Jag hade lyckats med att baka paj, jag försökte fuska med att handla paj-deg på ica, men det fanns inte, sådär stod jag och kavlade i mitt kök, tydligen hade jag en kavel. 
Efter detta blev det en trevlig utgång och A ville bli presenterad för Underbara J, hon tyckte om honom direkt. 
vi
puss

Imorgon blir det första kund dagen sen Underbara J och plugg inför djävulstentan...


bombtelefon

När jag var duktig och skaffade ett nytt abonomang till min hem telefon så beslutade sig min rosa lilla telefon att sluta ringa. Okej tänkte jag, jag får väl köpa en ny i framtiden, den går ju som sagt fortfarande att ringa från. 
När jag kom hem idag, hade jag fått en avi från posten, tydligen har jag fått ett paket. Hämtar det och sliter upp paketet, i det ligger en röd telefon från 50-talet. Vem har då skickat denna? Underbara J såklart, men nej tydligen inte, han svor på allt. Den plingar när den ringer men man kan inte ringa i från den? Så nu funderar jag på om jag ska plocka isär den bit för bit och se om jag är med i dolda kameran eller om det är en bomb?
Jag har ingen anning om vem som skickat denna....hjälp

drama malmö

Jag har härmed skämt ut mig för exakt hela malmö, eller i alla fall de som befann sig ungefär runt uppsalagatan vid 12 tiden idag. 
Kvällen igår började väl bra när Underbara J ville att jag skulle komma ner, körde då ner, för jag tänkte att tågen går knappt nåt nu på kvällarna också kommer jag snabbt ner. Jag försökte senare på kvällen ta fram Underbara J kvinnliga sida, med några drinkar och SATC-filmen, de slutade med att jag somnade och han såg hela filmen. Sen sussade vi båda sött. 
Efter en snabb frukost skulle han på en LÖRDAG iväg till skolan och jag tänkte köra hem. 
Vi säger hejdå och jag sätter mig i min bil, vad händer??? jo bilfanet vägrar starta var av jag i despration springer efter Undebara J och skriker så högt jag kan. Förgäves. Nytt problem: Hur får jag tag på Underbara J? eftersom han inte har upptäckt det bästa fenomenet som finns: Mobil telefon. E skulle nog också vara med och spendera lördagen instängd i skolan så jag ringer honom, och kommer till Inger 57 år (till och med hon har mobiltelefon) Efter jag noga tänkte efter så slänger jag om siffrorna lite och hoppas på det bästa. Och kommer fram. Två killar vänder och kommer till min undsättning, och vid detta laget har två av mina tår frusit av . Tar fram introduktionsbok och all sorts information som finns, men jag förstår att jag inte har något val utan jag får ringa bärgning. Ut ur denna lastbil kliver världens tjockaste man och jag tror han ska äta upp mig med bara blicken. Han förklarar på oförstålig malmöitiska var han kommer kidnappa min bil till och att du får ta tåget hem, kanske får du en hyrbil på måndag. Och tänk på att det är röd dag i dag så tågen går inte ofta. UNDERBART! Nu är jag hemma, tre timmar senare, och pappa ringde precis och sa att nu lyser det någon varnings lampa i andra bilen med. Så åk inte bil idag, det går någon epedemi....

RSS 2.0