Lycklig!!!

Nu sitter jag här i mitt gamla hem, med min NYA data, som jag fullständigt älskar det! Min nya lilla sak att hålla på med. =) Och imrogon ska det bli tv inköp med puppriken, 

Sitter nu och kolla das grande FINAL i lets dance, mamma ä r förtvivlad att hon missar det, för hon kollar på min lillebror som spelar idag med sitt band på piren :P Men känner jag henne rätt så kommer hon rusande igenom dörren när som helst. Själv känner jag mej som en klumpig åsna när jag ser Ebba dansa nån "flängdans" som jag också vill lära mej att dansa. Men jag får väl hålla mej med att dansa imorgon. Och det ska jag, oj vad det ska dansas. 

Nästa helg blir det mycket roligt med. Påskfest, Hedvig gumman vi ska ha mega roligt. Carrsan kommer hem,.och ja...massa skoj. 

Börja komma ordentligt i ordning i lägenheten nu, ser mycket trevligt ut faktiskt. Ska bara få in tv:n också, så blir det perfa. Fick persienner i förrgår, vem visste att man kunde bli så glad för någon sak som är så otroligt "tråkig" men desto jätte nödväding, jag tjernström stod och drog ner och upp, ner och upp och ner och upp hur många gånger som helst och blev lika positivt överraskade varje gång, "hur kan det bli så mörkt"? 

Egentlgen har jag faktiskt inte sådär jätte mycket roligare att skriva, som jag kan komma på nu för tillfället, förutom att vi vet vilka veckor vi ska ha semester och åka bort till bnåt varmt och underbart sätlle...igen...med inte lika galna arab människor. ha ha, 

Annars har jag ett litet irriterade problem, som "säkert kommer lösas" som Hedvig säger =) Vi hade däremot en underbar hamn promenad i förrgår. Du är faktiskt helt bäst älsklingen min!

Jag och pojken hade också en mysig prome ner i stan i onsdags, där vi käkade gott på uteserveringen på mitt gamla jobb, sen skulle vi gå och titta lite i affärer och det slutade med att vi skulle åka ut på ikea och köpa gardin stång :P haha. Från mys till mycket MINDRE mys!

PUSS! 

Sol...

JA, det gör en faktiskt helt mycket gladare, och vi slutade redan kl två på jobb idag, UNDERBART! Så nej, alla citymailare jobbar inte till kl nio på kvällen. Så jag och Robbie ska ut och promenera i staden och ha det mysigt.
Annars rullar allt på, hedvig och jag hade jätte mysigt igår, älskar dej mest gumman lilla. Du e helt klart bäst. Och med tanke på vem som satt brevid oss så fick vi ett gott skratt. =) haha.

Hårt mot hårt. Ha ha ha. Det är nästan patetiskt. För jag har ju alltid varit så hård, men nu när man säger till för att man bara inte "orkar" mer så e det helt plötsligt farligt.

I alla fall, ser fram emot nästa helg och nästa helg igen =) Wohooo!

Börja komma igång med lägenheten och jag trivs mega bra. Allt är jätte fint och det är det VERKLIGEN!  Jag e nöjd i alla fall.

Ser fram emot Ven så himla mycket, ska bli min första gång, och det ska bli mega mysigt.

Sen kan väl Yassi och Lillen komma hem, saknar dem lite. De har säkert de lika gott som vi hade det i Dubai.

Jag känner dessutom att jag har gjort saker nu som jag kommer att må bra av. Andra gången i livet. halleluja :P haha. =)

Idag ska det betals räkningar med. Kul, alltid lika roligt. Eller inte, speciellt när någon e dum i huvudet! Men i alla fall, man stör sej det gör man , men vad ska man göra..?

Sen har jag och Baby bestämt att vi ska åka till grekland antagligen i sommar och det ska ju bli super kul .

Nu ska jag kila i alla fall. PUSS!


en sak till bara...

räknade ut att vi kommer ha varit i flera städer på två dagar, Helsingborg, Sthlm, Helsingfors, och Dubbe. Sen på de här två dagarna har vi också åkt, bil, flyg, buss, t-banan, t-bana, taxi och flyg igen. PUH! Mah!

Stuck on arlanda!

Och det är typ sådär lagom roligt!

resan började bra, vi kom till stockholm efter vi tog planet igår, tog buss, sen tunnelbana, sen vart vi framme med vårt fina hotell, och då fick vi en överraskning, hotellet hade gym, bastu och massage stol, inte för att vi använde gymmet utan vi gick raka vägen till MC och krängde, sen tog vi T-banan igen och in till staden. Där köpte jag äntligen min efterlägtade blus och en till bikini, jag kunde inte motstå. Sen gick vi in i världens konstigaste godisaffär, skillnad på piser på godis som var likadant och världens konstigaste kärring som nog var en anning senil. Jag: Varför kostar det olika? Hon: JA!!! (jag struntade i det) Sen gick vi vidare till gamla stan, Robban och jag fick ett av våra berömda flipp och skrattade ihjäl oss vid riksdagen. Tog kort vid slottet, åt gräddade våfflor (som för övrigt inte var så goda alls) , jag köpte en ramlösa för att få kissa, osv. Kom till hotellet, fullständigt utmatade, då får vi ett mindre roligt samtal, vårt flyg är mega försenat till 1030, istället för 0700, så allt vi hade bokat fick vi boka om, sen bokade vi om det n gång till för att arlanda tyckte vi skulle vara här klockan åtta. Mega pupp på detta! Vi bestämde oss för att nanna, då upptäcker vi till vår fasa att receptionisten har snott vår biljett hem från sthlm till ängelholm sen, ner igen och tack och lov hade de inte slängt den. SEN gick vi och la oss.
Upp kl 0615, duscha, ner och käka världens godaste frukost som vi egentligen skulle fått i en påse när vi skulle åkt vid fyra, så inget ont som inte har nåt gott med sej. Där fanns verkligen allt. Och taxi till arlanda 0715. Kom fram, världens trevligaste taxi chaffis som ändå körde som en kratta. Robban var större än sin väska så vi var tvugna att checka in den på ett specialere ställe. I alla fall NU är vi klara, och jag ska snart ta min pilla så går planet om en timme, vi har inhandlat tre böcker så vi ska ha högläsning på planet. Jag glömde nämna att robban fastnade när vi skulle gå på planet i sthlm för att han hade en schiffnykel i väskan???!! ha ha. Vi de två förvirrade är nu på väg till DUBAI!

Hoppas alla har det bra hemma och vi mår i alla fall helt okej, små hungrig så jag ska handla mej en kanel bulle. =) PUSS!

RSS 2.0