AJJJJJJJJ!!!!!!

Ungefär så känner jag nu. I måndags kl 0850 la jag mej på operaionsbordet och öppnade munnen, de drog ut en 2 cm lång tand och sen sydde i hop mitt tandkött igen, och ja det gr så in i helvetes ont. Igår åt jag min första fasta föda sen i söndags kväll och det gick inte så bra så nu är jag tillbaka till min vanilj yougurt igen. Skit tråkigt. jag ska aldrig äta yougurt i hela mitt liv längre, i alla fall inte utan flingor som ja gör nu. Och det jobbigaste är att om tre veckor ska jag göra samma operation igen, fast på andra sidan munnen....ÄCKLIGT! "Hej jag heter tove och får problem med alla mina tänder när jag ska fylla 21" Sen efter detta ska de skicka mej till någon jäkla specialist (vem vill vara det på tänder) och han kanske ska skänka mej en tandställning, sen efter det en jäkla järn tråd. Sen att operationerna kostar en massa tusenlappar är mindre roligt. Och tadställing ska vi inte ens prata om. Käkkirurg hur kul låter det??!! Inte de minsta. Idag är en sådan dag. Det är synd om mej! Hög på antibiotika (som för övrigt är sjukt stora lila piller) och ipren + panodil. Känns bra att ta en lila pilla, 2 panodil och 1 ipren på SAMMA GÅNG! 

Nu när jag e sjukskriven har jag i alla fall fått gjort ganska mycket saker. Städat och rensat varenda pinal som jag äger. Slägt och givit bort en he del. Tvättat allt jag har och så fortsätter det... Idag ska jag i alla fall kolla på den efterlängtade resan och framkalla lite bilder, OCH träffa elin. En massa på listan. Men först tvätt tid till fem. Äntligen hittat den rätta nycklen till tvättstugan. Så glad man kan bli över det, eller så börjar jag bara bli otroligt gammal?

En annan tråkig sak är att det blir inget vildmarksliv för mej med familjen tjernstöm i helgen, de skulle åka imorgon, men här sitter jag och har lika ont som i måndags. Bajs!

Nej om man skulle hoppa i sina tofflor och gå och häga tvätt, för det e ju sååå roligt.!

diarre hund

Ja, usch ja. Vi var ju då så snälla och sa att vi kunde vara hundväkter hela helgen, , men sen att hunden skulle bajsa ner hela huset, det e ju en annan femma. Här har jag sprungit runt och tagit upp typ 7 klickar lite här och var, himla trevligt. Nu ska jag vara sjukskriven i en vecka, på måndag ligger man på operations bordet, önska mej lycka till, sjukt nervös e jag. Jobbigt.

Egentligen har jag inte mycket att skriva. Mer än att v 44 då drar jag =) wooohoo.

Var och satte lapper hemma hos mormor vad vi ville ha för saker, det var ganska jobbigt. Så mycket saker.

Ikväll vet jag inte var som händer med tanke på att vi har någon som går och "gör det" lite här ovh var, skulle gå ut först men vi får se, eftersom hon måste gå ut varannan timme. PALLA! Nu ska vi tydligen svälta henne i en dag och ge henne nåt med druvsocker, salt och vatten...mums. Gudfars råd, han e ju vetrinär så man får väl lita på honom.

Jag har precis konstaterat att jag har gjort det tråkigast inlägget ever. usch. Nej om man skulle kanske frächa upp sej lite. ?

RSS 2.0