stockholm

jag tänkte bara bjuda på en bild, som visar att jag har haft en ansträngande och kul helg...

Tack för denna underbara J



Tåg hem gör en trött....

tönt - tant - varning

Nu är det dags för min tönt varning nr 2.
Ni som känner mej vet ju att jag har en "thing" för en såkallad tant hobby. Och jag älskar det!
Kommit riktigt långt nu och är stolt över mej själv.
Ve och fasa, när jag skulle sätta lite fler stygn idag, så upptäcker jag till min stora förskräcklighet att min tusch penna har gjort stora turkosa FLÄCKAR på mitt fina verk. Snabbt som attan var jag framme med tvål och vatten och började skrubba på ett fanatiskt och effektivt sätt, och nu hänger mitt underbara verk på tork....


dagensman

Min Dagens man är min underbara Alexander, som numera är min pojkvän på veckodagarna. Vi äter små middagar, hyr film och kittlar varandra. Vi löser minst ett världproblem varje gång vi träffas, och undrar varför ingen har kommit på den lösningen innan?

Malmö var min plats i helgen och jag vill nog inte ens ta upp helgens bravader, för jag skäms. ... och jag är nog inte den enda ;)

tönt

Jag har nu offeciellt gått och blivit en tönt....
Varför? Jo, för det första har jag blivit övertalad om att Sauna suit det är bra grejor.. Och för det andra så har jag köpt en!!! 467 kr, jag kanske lika gärna kunde kasta dem i havet, eller så kommer jag älska denna bastu dräkt.
Ja, ni hörde rätt, en bastu dräkt, fettet på min kropp ska numera bara rinna av mej när jag är på mina långa promenader.
Egentligen om sanningen ska fram så har jag inte orken att få tillbaka min kropp från 2006, utan jag testar alla möjliga fusk vägar som finns, och detta är min senaste. Och visst jag kan ju lika gärna gå på gymmet som normala människor men vad är det roliga i det egentligen? 
Jag uppdaterar er om denna "framgång" eller totala fiasko.


RSS 2.0