253 förblir alltid 253

Igår var det jobb på min lista. Hade ganska lagom att göra plus att vi provade ut en ny tjej med, en annan Towe. Vad är oddsen? I alla fall som var det lugnt så C fick gå hem och jag var ensam. Funkade hur bra som helst. 
Efter jobbet så slängde jag på mig andra kläder och cykla till staden. Där möte jag senare upp Y och the gang som firade hennes och S examen. Duktiga. Blev en runda inom PL där jag betalde allt med min dricks. Efter en cider där sprang jag bort till tivoli och träffade mina underbara 253:are. Nästan alla var tillsammans igen. Härligt. Tivoli var såklart fullt med lillisar, och då menar jag inte korta, små människor, för tydligen så e alla 18 åringar längre än mig. 

Cyklade sedan hem sent i natten. Gick upp för tågabacken och flåsade som en fet gammal gubbe med käpp och hatt. Lamporna är tydligen sönder i tågabacken, och jag ser ju heller inte sådär jätte bra. Helt plötsligt när jag föser min cykel upp för backen så kör jag över nåt, EN FOT!!!! Jag får panik, vänder mej om och ser denna gubben som jag just hade beskrivit mej själv att vara i mitt egna huvud. Jag kastade mig upp på cyklen som Zorro kastar sig upp på sin springare, dock kanske inte lika seriöst utan mer på ett klumpigt sätt. Efter mej hör jag honom skrika  "AJ, se dej för" och "GOKVÄLL" Gokväll? Kl är fyra på morgonen....

Kommentarer
Postat av: Anonym

taw vad jobbar du med nu då?

2008-05-17 @ 16:51:48
Postat av: S

haha asså du är för jävla go. älskar att läsa om dina äventyr ;) btw, du saknar inte en skinnjacka? ;) DEJT SNART? JATACK=)

2008-05-18 @ 09:03:42
URL: http://sarablomquist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0