Fylledraaaaag.....

FYFAN!

Ja...det är nog det enda man kan säga om igår. Herreguuud. Det började ju bra. Jag, christopher, robban, henke också sandra såklart. Hade riktigt roligt hemma hos oss och hade sjukt många djupa diskussioner. haha. Sånt vi är bäst på , på vårt jobb. Det är synd om robban som alltid blir mobbad men det e ju för att allt han säger blir så fel.....
Sen drog vi ner till stan, jag tvingade alla att gå, lite onödigt att ta taxi från oss. Stannade såklart på petters innan :P haha. =) och denna gången var det inte jag som var hungrig.
"Kan man få en hamburgare med bacon tack?"
Sen vidare...till tivoli...där var det massa av roligt hela tiden, och helt plötsligt slog det till, riktigt ordentligt.. 75:an som jag och sandra hade delat på kändes numera som ett hav av nya möjligheter och jag satte punkt för det dära. Dansade, dansade, dansade. Och vår lägst-stående-chef hånglade. Jag vann 100 spänn :P haha. =) Helt plötsligt tändes lämporna och allt var slut ? Och hemgången var lååååång......
Hade sjukt roligt igår kväll, men det märkte jag idag när jag vaknade 1510 och mådde sådär smått illa med huvudvärk. =) men det var det allt värt. Mobbning på jobb imrogon i alla fall...mohahaa.

I fredags blev man då bjuden på sjukt god middag och det var jätte kul. Och jag blev bjuden på allt. haha. I like! Filmen man såg dock gjorde en sjukt besviken. Tack för allt. Du e allt go du.

För övrigt håller våra fiskar på att dö en smärtsam död och det e nog lika bra. Vad vi än gör så mår dem aldrig bra. VAD VILL DEM MED OSS???!!!! Jag tror inte jag ska ha husdjur ...haha. Jag sitter nu brevid vår lilla skål och den e ....ja...typ......grön?

Pusspusspuss.

Och för helvete lägg av att vara så gullig!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0